Title of a News Article

Kardeşi için Oy istedi...

Kardeşi için Oy istedi...
banner206
Ak Partili Akçakale BelediyeBaşkanı Hakim Ayhan Milletvekili adayı kardeşi için seçmenden oy istedi.
Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Akçakale’de kırsal mahallelere adeta çıkarma yaptı. Mahalle gezilerinde vatandaşlarla bir araya gelen Ayhan, Akçakale’de AK Parti’ye yoğun bir teveccüh olduğunu ifade etti. 
Başkan Ayhan’a ziyaretlerinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekil adayı İbrahim Ayhan ve Büyükşehir  Belediye Meclis Üyesi Ali Samar eşlik etti. Başkan Ayhan  Acıkuyu, Aksahrinç, Zenginova, Ayyıldız, Düzce, Seyrantepe, Mavitaş ve Ak Diken kırsal mahallelerimizi ziyaret etti. Kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ayhan 24 Haziran seçimleri için vatandaşlardan destek sözü aldı. 
Kırsal mahalle ziyareti sonrası açıklama yapan Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, "AKçakale olarak 24 Haziran seçimlerine sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Akçakale'de toplam 115 mahallemiz bulunmakta. 24 Hazirana kadar girmediğimiz mahalle, dolaşmadığımız ev, sıkmadığımız el kalmayacak inşallah. Bakanıyla, vekiliyle, vekil adayı ile, meclis üyeleri ile, muhtarı ile, teşkilatı ile mahalle temsilcileri ila daha önceki süreçte de bir aradaydık. Şimdi de bir aradayız. 16 Nisan referandumunda nasıl ki Türkiye 3.'sü olduk inşallah 24 Haziranda da gerek Cumhurbaşkanımıza gerekse de Milletvekillerimize çıkacak oy oranı ile Türkiye 1.'si olmaya adayız dedi".

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2018, 19:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195