Title of a News Article

Mazbata kutlaması...

Mazbata kutlaması...
banner206
 MHP Şanlıurfa Milletvekili olarak seçilen İbrahim Özyavuz partililerle birlikte  ilçe seçim kurulundan alınan mazbatanın sevincini yaşadı.

24 Haziran 2018 erken genel seçiminde Şanlıurfa Milletvekili olarak 81 bin Oy alarak seçilen İbrahim Özyavuz , dün Taşsaray lokantasında düzenlenen tebrik kabulünde partililerle birlikte mazbatasını aldı. 
Elde edilen başarıda teşkilatların büyük katkısı olduğunu ifade eden Özyavuz " Şanlıurfada her alanda yapılması planlanan hizmetlerin takipçisi ve destekçisi olacağım "dedi.

MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş ise düzenlenen tebrik kabulünde bir konuşma yaptı. Güneş konuşmasında şunları ifade etti "Bugünkü takdim ve teşekkür törenimizde,MYK üyesi Şanlıurfa Milletvekilimiz sayın İbrahim Özyavuz beye Mazbatası takdim edildi.Törende seçim sürecinin yükünü taşıyan bütün Şanlıurfa teşkilatımız hazır bulundu.Törene büyük bir teveccüh gösterip bizi yalnız bırakmayan ve bizlere bu sevinci yaşatan aziz halkımıza,dostlarımıza,kardeşlerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.Ayrıca bu güzel törenin hazırlanmasında emeği olan Haliliye ilçe Başkanımız sayın Osman Karaağaç’a da teşekkür ederiz.
Derdi millet olanın devası hizmettir.
Sevdası vatan olanın sedası devlettir.
Düşüncesini benimsemiş olan parti ve teşkilatımızın gurur kaynağı olan Sayın İbrahim Özyavuz bey’in Milletvekilliği Şanlıurfamıza,Ülkemize hayırlı olmasını diler,bu kutlu yolda Rabbim rehberi ve yardımcısı olsun inşallah.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2018, 01:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet saat Butaku
Mehmet saat Butaku - 6 yıl Önce

hayırlı olsun

Osman
Osman - 6 yıl Önce

HAYIRLI olsun

SIRADAKİ HABER

banner195