Title of a News Article

Meclis üyesinden ağır suçlama

Meclis üyesinden ağır suçlama
banner206

Harran ilçe belediyesinin MHP'li BŞB meclis üyesi Mahmut Gündoğdu, Ramazan paketlerinin fakirlerin yerine zenginlere dağıtıldığını iddia etti. Gündoğdu, Pandemi sonrası meclisin ilk oturumunda yaşanan skandal hakkında soru önergesi vereceğini ifade etti. Gündoğdu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları ifade etti.

Belediyelerin fakir fukara fonu altında sosyal yardım dağıtılacak diye belediyelerden belli bir bütçe ayrılıp gerçek ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere gıda  ve giyim kolileri düzenlenir ve fakirlere teslim edilir fakat sosyal medyada dolaşan haberlerde fakir yerine zengin kapılarını çalmışlar dağıtıcıların görevi yangından mal kaçırır gibi evlerine malzemeleri taşımışlar.

Şunu burdan tekrarlıyorum ilk büyükşehir meclis toplantısında ilk konuşmam bu konuyla ilgili önergemiz ve bir komisyon oluşması için gerekli yerlere müracaatımız ve bu işin sonuna kadar takipçisi olacağım fakirin yetimin yaşlıların hakkını sonuna kadar takipçisi olacağım burdan yetkili başkanlara ve bu tür yardım dernek yöneticilerine çok iş düşer fakirler muhtaç aileleri yaşlılar onlar hepimizin amaneti unutmayın devletimiz sonuna kadar destek çıkıyor fakat urfada herşey tarumar olmuş

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2021, 20:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195