Title of a News Article

Menderes Atilla kırsalda iddialı

Menderes Atilla kırsalda iddialı
banner206
 Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Referanduma az bir süre kala kırsal mahallelerde Evet'e destek turlarını sürdürüyor. Son ana kadar çalışmaların devam edeceğini belirten Başkan Atilla, bu kapsamda Avcılı, Yeşiltepe ve Boncuklu kırsal mahallelerini ziyaret etti.
Avcılı Mahallesinde açıklama yapan Başkan Atilla, "İlçemize bağlı Avcılı mahallemizdeyiz. Belediye Başkan yardımcılarımız ve belediye meclis üyelerimizle birlikte ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Avcılı mahallesi sakinlerinden Coşkun ailesini misafiri olduk. Referandum için onlardan destek istedik. Sağ olsunlar onlar da referandumda destek vereceklerini belirttiler" diye konuştu.
Mahallenin Kanaat önderlerinden Şeyhmus Coşkun da Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Ceylanpınar Belediye Başkanımız Menderes Atilla ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Avcılı kararını çoktan vermiştir. Bugün de Evet yarında Evet diyoruz. Reisi Cumhurumuzun sonuna kadar arkasındayız" diye konuştu.
Avcılı ziyaretinin ardından Başkan Atilla, Yeşiltepe mahallesini ziyaret etti. Burada da kanaat önderleriyle bir araya gelen başkan Atilla, referandum için destek istedi. Ardından Saraççeşme Mahallesi mezrası Boncuklu'ya geçen Başkan Atilla burada mezranın ileri gelenlerinden Şeyhmus Çalışkan'ı ziyaret etti. Başkan Atilla, referandum kapsamında vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirterek, "İnşallah Ceylanpınar olarak mahallesi ile kırsalı ile güçlü bir şekilde 16 Nisanda sandıkları evet ile patlatacağız" dedi.
Boncuklu Kanaat önderlerinden Şeyhmus Çalışkan ise "Bizi ziyaret ettiniz. Çok memnun olduk. Ancak ben buradayken gelmenize gerek yoktu. Çünkü bizler evetiçiyiz" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2017, 21:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195