Title of a News Article

MHP Afyon Milletvekili Urfa sokaklarında...

MHP Afyon Milletvekili Urfa sokaklarında...
banner206
HABER: OSMAN KAYA

16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Sistemi referandumu AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) EVET için kolları sıvarken, MHP Afyon Milletvekili Mehmet Parsak Şanlıurfa Ülküc Ocakları tarafından bu akşam Milli Eğitim Konferans salonunda düzenleyeceği konferansa katılmak üzere bugün Şanlıurfa'ya geldi.

Yaklaşan referandum öncesi çalışmalarına aralıksız sürdüren MHP cephesi çalışmalarına devam ediyor. Bugün Şanlıurfa'ya gelen MHP Afyon Milletvekili Mehmet Parsak, tarihi mekanları gezerek esnafla kucaklaştı. MHP MYK üyesi İbrahim Özyavuz ve MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş'in de eşlik ettiği esnaf turunda vatandaşlardan destek istendi. 

Cuma namazını da tarihi Balıklıgöl'de bulunan Dergah Camisinde kılan Parsak ve beraberindekiler akabinde Ülkü Ocaklarına geçerek burada gençlerle buluştular. 

Haşimiye Meydanı esnaflarından olan Arçelik Sunay Ticaret'i de ziyaret etmeyi ihmal etmeyen vekil Parsak burada hatıra fotoğrafı çektirdi.

Esnaf ziyaretleri esnasında sıcak görüntüler veren MHP heyeti temaslarını sürdürdü. 

Teşkilatla birlikte olan Parsak, bu akşam Ülkü Ocakları tarafından düzenlenecek olan konferansa katılarak referandumla ilgili konuşma yapacak. 

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2017, 18:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142