Title of a News Article

MHP'den O ilçeye çıkarma...

MHP'den O ilçeye çıkarma...
banner206
 MHP Milletvekili adayları Birecik ilçesine adeta çıkarma yaptılar. 

Yaklaşan 24 Haziran erken genel seçimleri öncesi MHP Şanlıurfa Milletvekili adayları İbrahim Özyavuz, diğer Milletvekili adayları ile il Başkanı Mahmut Güneş Birecik ilçesinde moral depoladılar. Sabah saatlerinde ilçeye giden Özyavuz ve beraberinde ki heyet ilk olarak esnafı ziyaret ederek destek isterken aynı zamanda esnafın sorunlarını da dinlediler. 
MHP Şanlıurfa Milletvekili adayları akşam iftar saatinde ise ilçe merkezinde binlerce kişinin katılımıyla verilen iftar yemeğine katıldılar. 

MHP MKYK üyesi ve Milletvekili adayı İbrahim Özyavuz , akşam saatlerinde ise Ak Parti Birecik ilçe başkanlığını ziyaret ederek ilçe Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı ve partililerle bir süre sohbet ederek çay molası verdiler. Özyavuz Milletvekili adayı Yalçın Yalçınkaya ve diğer MHP'liler daha sonra sahur vaktine kadar esnafı ziyaret ederek destek istediler.
MHP'li Özyavuz, 24 Haziran seçimlerinde MHP olarak Şanlıurfadan rekor bir oy alacağız, Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise Recep Tayyip Erdoğan için Oy desteğinde bulunmaya devam edeceğiz açıklamasında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2018, 03:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142