Title of a News Article

MHP'den Urfa çıkarması...

MHP'den Urfa çıkarması...
banner206
 MHP MYK üyesi Şanlıurfa milletvekili adayı İbrahim Özyavuz MHP Şanlıurfa milletvekili adayları ile birlikte Eyyubi’ye ilçesine bağlı Toki mahallesinde gerçekleştirilen programa katıldı. 
Özyavuz programda yaptığı açıklamada; Şanlıurfa’nın tüm ilçelerinde ve her mahallede MHP’nin ayak seslerini hissediyoruz. Ben uzun süredir MHP’de siyaset yapıyorum birçok seçim ve referandum geçirdik ve şu an önümüzde 24 Haziran seçimleri var. Gerçekten gittiğimiz her yerde MHP’ye ilgi alaka ve teveccühün yüksek düzeyde olduğunu görüyorum. Bu dönem Şanlıurfalılar MHP’nin milletvekili adaylarını karşılıksız olarak meclise gönderecekler. Görüştüğümüz herkes önce sizi meclise göndereceğiz sonra sizden taleplerde bulunacağız diye söylüyor, buda bizim gerçekten doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. MHP’nin Şanlıurfa milletvekili adaylarının hepsi sahada gece gündüz çalışıyor buda beni gerçekten mutlu ediyor kendilerine bu yüzden teşekkür etmek istiyorum. 
İlimizde son günlerde seçime az bir süre kala istenmeyen olaylar yaşandı, biz MHP olarak her türlü şiddete karşıyız. İnsana sıkılan her bir mermi insanlığa sıkılmıştır, bin yıllık kardeşliğin tesis edildiği huzur kenti olan Şanlıurfa bu tür olaylarla anılmayı asla hakketmiyor. Şanlıurfa farklı kültürlerin ve insanların bir arada hoşgörü ile yaşadığı bir şehirdir. Şanlıurfa bir Osmanlı şehridir bu şehirde hoşgörü ve kardeşlik devam edecektir.; Dedi. 

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2018, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142