Title of a News Article

MHP heyeti yaralılara moral verdi...

MHP heyeti yaralılara moral verdi...
banner206

MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş ve MHP'li Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Barış Pınarı harekatında yaralanan vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Türkiye'nin PYD/PKK terör örgütüne yönelik başlattığı Barış Pınarı harekatının ardından Suriyeden atılan roketler sonucu çok sayıda Şanlıurfalı yaralanmıştı.

Şanlıurfa merkez ve Akçakale ilçesinde tedavi altına alınan yaralı Vatandaşlarımıza moral ziyaretleri devam ediyor. MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş ve Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, hastanelerde tedavi gören yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti ve yaralılara moral verdiler.

Hastane çıkışında kısa bir açıklama yapan MHP'li Başkan Özyavuz, Barış Pınarı harekatında yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Terör örgütünün saldırısında Şehit olan kardeşlerimiz oldu. Şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet diliyorum, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralı Vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum "dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195