Title of a News Article

Mirkelam' En büyük projem ilçenin huzurudur'

Mirkelam' En büyük projem ilçenin huzurudur'
banner206

Ak Parti Birecik ilçe Belediye Başkan adayı İş adamı Mahmut Mirkelam"Bu seçim hem Türkiye'nin bekası meselesindeki tereddütleri ve bir takım yanlışlıkları düzeltecek hem de yeni sistemin oturmasına vesile olacaktır." dedi..

Yaklaşan yerel seçimlere sayılı günler kaldı. Şanlıurfa merkez kadar kırsal ilçelerde de seçimin atmosferi giderek artıyor. Seçim heyecanının en fazla yaşandığı ilçelerin başında da Birecik ilçesi geliyor. Ak Partiden Birecik Belediye Başkan adayı gösterilen tecrübeli siyasetçi, iş adamı Mahmut Mirkelam, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bugün ilçe merkezi ve sanayi esnafını ziyaret ederek destek turlarına devam eden Mirkelam, Birecik ilçesinde 1 Nisan sabahından sonra yeni bir dönemin başlayacağını söyledi. Birecik ilçesine olan bağlılığının 7’den 70’e herkes tarafından bilindiğini ifade eden Mirkelam, Urfastar.com’a özel açıklamalarda bulundu.

Başkanlık sisteminin ardından Türkiye’nin yeni bir döneme girdiğini  siyasetin iki aks çerçevesinde ilerleyeceğini ifade eden Mirkalem açıklamasında şunları ifade etti

"Bunlardan birisi AK Parti liderliğinde ortaya çıkan blok, diğeri Cumhuriyet Halk Fırkası liderliğinde ortaya çıkan blok. Bu seçime ittifaklar üzerinden gidiyoruz. Cumhur İttifakı masa başında kurulmuş bir ittifak değildir. Bizim ittifakımızın ana ekseni belli, hangi konularda birleştiğimiz belli. Milli birlik ve beraberliği ilgilendiren konularda ortak tavrımız belli. AK Parti ve MHP bugün yerel yönetimlerde fevkalade önemli bir ittifaka imza atmıştır. Bu ittifak hayırlı sonuçlar verecektir. Karşımızdaki ittifakın herhangi bir ortak siyaset anlayışı var mı söyleyin? Bunların derdi 'Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun, AK Parti düşsün de nasıl düşerse düşsün'. Bu ittifakın yapıştırıcısı budur.Onların Memleket diye bir sevdaları ve kaygıları yok, onların derdi Ülkeyi kaosa sürüklemektir"dedi.

31 Mart 2019 seçimlerinin bir beka meselesi olduğunu belirten Mirkelam ‘ hatırlamakta yarar var. 17-25 Aralık, MİT krizi, Gezi Parkı ve 15 Temmuz darbe girişiminin milletin cesareti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği, feraseti ve kararlılığıyla üstesinden gelindi. Tüm bu yaşananlar olmasaydı, iç ve Dış olaylar, ABD destekli PYD oyunu olmamış olsaydı bugün 'bu seçim bir beka meselesi' demezdik. Bu seçimi bir beka meselesi haline getiren bizim tavrımız değil, muhalefet partileri arasındaki bazı siyasetçilerin tavrıdır. Dolayısıyla bu seçim bir beka meselesidir. Bu Milletimiz bu meseleyi en güzel şekilde anlıyor ve cevabını da sandıklarda 31 Mart'ta verecektir’

Birecik ilçesinde şer odakları ile birlikte olan bazı kesimler ağız birliği yaparak Ak Partiye karşı algı operasyonları yaptıklarını bildiklerini vurgulayan Ak Parti Birecik ilçe Belediye Başkan adayı Mahmut Mirkelam, şunları ifade etti

Bu seçime, büyük bir coşkuyla hazırlanıyoruz. AK Parti olarak çok erken hazırlıklara başladık. Çalışacağız, gayret edeceğizGirmediğimiz gönül, çalmadığımız kapı kalmayacak. Bizim en temel özelliğimiz bu milletin gönlünde taht kurmayı başarmamızdır. Onun için tevazu, samimiyet ve gayret çalışıyoruz. Biz, Birecikli kardeşlerimize karşı mütevazi ve samimi olmak mecburiyetindeyiz, Benim için İlçenin huzuru ve kardeşliği her şeyin üzerindedir".

Daha önce de bir dönem Belediye Başkanlığını yapan Mirkelam’ 1 Nisan 2019 ‘da yeni bir dönem başlayacak, Birecik ilçe halkına kapısı sonuna kadar açık , halkla birlikte olmaya devam edeceğim, Birecik demek benim hayatımın bir anlamı demektir’dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2019, 23:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Selim
Selim - 5 yıl Önce

Mirkelam çok dürüst biri bünyesi bu günkü siyaseti kaldıramayabilir

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142