Title of a News Article

Muhtarlardan çıkarma...

Muhtarlardan çıkarma...
banner206

 Şanlıurfa'dan bir grup mahalle muhtarı Ankara'da bazı temaslarda bulundular.  Şanlıurfada ki bazı mahalle muhtarları Ankara'da ki temasları kapsamında bugün TBMM'ne giderek Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil  Yıldız ile görüşerek Urfa'nın sorunlarını konuştular. 
Muhtarlar Dernek Başkanı Halil Haktankaçmaz ve diğer muhtar heyetini kabul eden Milletvekili Yıldız, muhtarların sorun ve taleplerini dinlediğini söyledi. Bir süre önce Kutsal topraklara giderek Umre ziyaretini gerçekleştiren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ı makamında ziyaret eden Muhtarlar, Urfa'nın devam eden enerji ve kırsal kesimdeki sorunları aktardı.
Şanlıurfa'da ki muhtarların memleketin sorunlarını sık sık gündeme getirmelerinden dolayı memnun olduklarını ifade eden Milletvekili Yıldız, ' bugün bizleri ziyaret eden değerli muhtarlarımız ve Başkanları Halil Haktankaçmaz bey gerçekten Urfa konusunda çok mesai harcıyorlar, bizlerle yaptıkları toplantıdan çok önemli tespitlerde bulundular. Kendilerinden istifade ettik, kısa sürede çözülmesi gereken bazı konuları not aldık, Suruç ovasına Su bırakıldı, ancak meydana gelen bir arıza nedeniyle s u akışı durduruldu, hemen yetkililere ve Bakanlık nezdine girişimimiz oldu, inşallah en kısa sürede suruç ovasına yeniden su bırakılacak'dedi. 

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2016, 16:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195