Title of a News Article

Olağan kongre sonrası ilk basın toplantısı...

Olağan kongre sonrası ilk basın toplantısı...
banner206

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği  (MÜSİAD) Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Saatçı ve yönetim kurulu üyeleri, genel kurul sonrasında ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Bir otelde düzenlenen toplantıya MÜSİAD üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Toplantı, yönetim kurulu üyelerinin kendilerini tanıtması ile başlarken, İl Başkanı Mahmut Saatçı çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi.

 '25 BİN İŞÇİNİN İSTİHDAMI BU ŞEHİR İÇİN SÖYLENECEK RAKAM DEĞİL'

Toplantıda istihdama ve sanayileşmeye yönelik açıklamalarda bulunan Saatçı, "Şanlıurfa bu ülke için çok önemli bir değer. Yükselen bir marka olma yolunda ilerleyen, genç nüfusuyla iftihar ettiğimiz, kültürüyle, mozaik yapısıyla bir bütün halde Türkiye’de anlattığımız ve herkes tarafından bahsedilen siz değerli Şanlıurfalı hemşerilerim şehrimizle ilgili çok çok güzel daha müreffeh yarınların temelini atacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Sadece organize sanayi bölgesinde 25 bin işçinin istihdamı bu şehir için söylenecek rakam değil. Bir matematik olarak ortaya koyduğunuzda oran orantı bile yapamazsınız. Bence rasyonel akılla da bağdaşmaz. Bu kadar genç nüfusun olduğu yerde şunu ifade etmek istiyorum. 15 bin kayıtlı üyenin olduğu söyleniyor ticaret odasına. Bunların bir kısmı da çok aktif çalışmayan şirketler. Ortalama 7 bin 500, 8 bin şirketimiz bu şehirde mücadele ediyor" ifadelerini kullandı.    

Toplantı soru cevap kısmından sonra sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2021, 13:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Burası urfa
Burası urfa - 3 yıl Önce

Siz istihdam diyorsunuz insanlar patır patır intihar ediyor iş adamlarımız toplantı yapmış boş kardeşim semt semt gezin görün insanlar perişan siz toplantı yapmaya devam

yılmaz özüdoğru
yılmaz özüdoğru - 3 yıl Önce

ekibin hiç biri sanayici değil yanların 3 kişi bile çalıştıramzlar..

SIRADAKİ HABER

banner195