Title of a News Article

Önkol: Bir daha kimse Darbe girişiminde bulunamaz'

Önkol: Bir daha kimse Darbe girişiminde bulunamaz'
banner206

Şanlıurfalı İş adamı Arif Önkol 15 Temmuz darbe girişiminin millete sıkılmış en hain kurşun olduğunu söyledi.

Şanlıurfa'da faaliyet gösteren Önkol Grup Yönetim Kurulu Başkan vekili ve Hayırsever iş adamı olarak tanınan Arif Önkol,  Türk Milletinin bir avuç FETÖ'cü darbeciye büyük ders verdiğini ifade ederek, “Bu Darbe girişimi seçilmiş Cumhurbaşkanı,  demokrasiye ve Milli İradeye karşı yapılan bir saldırıdır.” Dedi.

Yazılı bir açıklama yapan Önkol açıklamasında, “15 Temmuz gecesi milletimiz, Hükümetimiz ve milli kurumlarımız, demokrasimize kasteden alçakça bir saldırıyı ölümü göze alarak önlemiştir. Halkımız demokrasiye sahip çıkmıştır. Darbe girişimi haberleri ortaya çıktığı gece, Urfalılar olarak tüm Türkiye tepkimizi ilk anda ortaya koyduk. Bu hain kalkışmanın başarısızlığa uğraması, Türk milletinin birlikte duruşu ve demokrasiye sahip çıkma iradesiyle mümkün olmuştur ve bir grup FETÖ'cü darbeciler mağlup olmuşlardır." Diye söyledi.

Demokrasiye darbe vurmak isteyenlere karşı partilerin ve siyasilerin duruşunun takdiri hak ettiğini vurgulayan Önkol, "Başta Sayın Cumhurbaşkanımızı, Meclis Başkanımızı, Emniyet Mensuplarını, Meclisteki tüm siyasi partilerimizi, cunta heveslileri karşısındaki dik duruşlarından dolayı yürekten kutluyoruz. 15 Temmuz Şehitler günü olarak bundan böyle ülkemizde kutlanacaktır. Dünya yeni bir tarihe tanıklık etti. Ülke olarak bu tarihi unutmayacağız, bugün kazanan Milletimiz olmuştur, Demokrasimiz olmuştur. Türkiye'yi Suriye gibi yapmak isteyenlere aziz Milletimiz gereken dersi vermiştir. Bir daha hiç kimse bu Ülkede Darbe girişiminde bulunamayacaktır, Bu darbe girişimi karşısında direnen, tavır sergileyen herkese, başta kahraman emniyet görevlilerimize ve TSK'nın şerefli mensuplarına, gönül dolusu teşekkür ediyoruz." Şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2016, 13:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195