Title of a News Article

Özcan" Bayramlar müstesna günlerdir."

Özcan" Bayramlar müstesna günlerdir."
banner206
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili TBMM meclis idare amiri Halil Özcan kurban bayramı mesajında yayımladı. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, dostluk bağlarının pekiştiği, ortak değerlerimizin hatırlandığı, milli birlik ve beraberliğimizin zirveye çıktığı bir Kurban Bayramı'na daha İslam Alemi ve millet olarak kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu vesile ile başta Şanlıurfalı hemşehrilerim olmak üzere, milletimizin ve tüm İslam âleminin bayramını tebrik ediyorum.
Kültürümüzde ve inancımızda büyüklere saygı, küçüklere sevgi, darda kalana sahip çıkmak, muhtaç ve yoksulu korumak, öksüz ve yetimleri sevindirmek vardır. Bu bayramda da başta aile büyüklerimiz olmak üzere, komşularımızı, şehit ailelerimizi, kapısının çalınmasını bekleyen kimsesizleri ve yaşlılarımızı ziyaret ederek gönül bağlarımızı sağlam tutmaya, bizi biz yapan değerlerimizi yaşatmaya devam edeceğiz.
 Devletimiz ve milletimiz birlik ve beraberlik içerisinde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da dünya mazlumlarının umudu, ümmetimizin ve İslam coğrafyasının koruyucusu ve savunucusu, zalimlerin ise karşısında diz çökmeyen, boyun eğmeyen tavrıyla yoluna emin adımlarla ilerleyemeye devam edecektir.
TÜRKİYE’NİN YÜKSELİŞİNE HİÇBİR GÜÇ ENGEL OLAMAYACAK
Necip milletimiz 15 Temmuz hain darbe girişimini birlik ve beraberlik ruhuyla nasıl bertaraf ettiyse, ekonomik darbe girişiminin de aynı özveri ve dayanışma ruhuyla üstesinden gelmeyi başaracaktır. 
Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı'nın aziz milletimize ve İslam coğrafyasına hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum. 


Öte yandan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Özcan'ın Hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklara gittiği öğrenildi...

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2018, 23:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195