Title of a News Article

Özcan'dan çok önemli açıklamalar...

Özcan'dan çok önemli açıklamalar...
banner206
 

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, seçimin son gününde kırsal mahallelerde vatandaştan destek isterken önemli açıklamalarda bulundu.

Gün bayrağımıza, vatanımıza ve geleceğimize sahip çıkma günü olduğunu her gittiği mahallede dile getiren Özcan, yarın ki seçimin önemini anlatmaya çalıştı.

AkParti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, yarın yapılacak olan seçimler öncesi www.urfastar.com editörlerine özel bir açıklama yaptı.

24 Haziran seçimlerinin Türkiye'nin dönüm noktası olduğunu belirten Özcan, 15 Temmuz ihanet girişiminde Türkiye'nin uçurumun kenarından döndüğünü söyledi. O ihanet gecesinde milletin yeniden var oluş mücadelesi verdiğini bir kez daha yenileyen Özcan “PKK ve FETÖ'cü teröristler istiklalimizi, istikbalimizi ve demokrasimizi hedef aldı. Vatan hainleri milletin silahlarını millete doğrulttu. Türkiye düşmanları sivillerin üzerine kurşun yağdırdı. Tanklara, uçaklara gövdelerini siper eden milletimiz ölümün üzerine yürüdü. 'Ölürüz ama yolumuzdan dönmeyiz. Milletimizin emanetini darbeci hainlere teslim etmeyiz' diyerek dik bir duruş ortaya koyan başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla milyonlar sokaklara koştu. Milletimiz yan yana omuz omuza vatanına ve bayrağına sahip çıktı. Kadını, erkeği, genci ve yaşlısıyla 'Vatan' için şehit olmaya koşan kahraman milletimiz darbeye geçit vermedi. Milletimiz bilekleriyle, yürekleriyle, imanlarıyla bu hainleri yenilgiye uğrattı. Dünya o gece tarihi değiştiren görüntüleri hayretle izledi. Milletin gücü tankların gücünü yendi. 251 şehidimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Bu birliğimiz daim oldukça kimse bizim yolumuza taş koyamaz. Pazar günü tarihi bir seçim yapacağız. 24 Haziran'da milletimiz, darbelere ve vesayet odaklarına en güzel cevabı verecektir. 24 Haziran bayrağımıza, vatanımıza, özgürlüğümüze ve geleceğimize sahip çıkma günüdür” Pazar günü milletin, kirli ittifaklara, terör örgütlerine sandıkta net bir mesaj verecektir. Türkiye'nin büyümesinden rahatsız olanların her dönem farklı figüranları sahneye sürdüğünü ifade eden Özcan, “24 Haziran'da Türkiye düşmanlarının sözcülüğünü taşeronluğunu yapanlarla vatan, millet aşkıyla bir araya gelenler arasında bir seçim yapacağız. Pazar günü istiklal ve istikbal mücadelesi verenler ile terör örgütünün siyasi uzantılarıyla kol kola giren sözde millet ittifakı arasında tercih yapmak için sandığa gideceğiz. Biz milletimizin ferasetine, gönül gözüne güveniyoruz. Milletimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da oyunları bozmaya devam edecek. 24 Haziran darbecilere ve terör örgütlerine karşı birliğimizin ispatıdır. Kardeşliğimizin dünyaya ilanıdır. 16 yıl önce başlattığımız kutlu yürüyüşte Urfalı kardeşlerimiz bizi hiç yalnız bırakmadı. Şimdi yeni bir sürecin arifesinde hemşerilerimizin kararlılığını görüyoruz. Milletimizin irfanıyla bu seçimlerden de zaferle çıkacağımıza inanıyoruz. Bu coşku, bu aşk bizde oldukça hiç bir plan bizi durduramayacaktır. Milletimiz 16 yıllık kazanımlarımızı yıkmayı, durdurmayı vaat eden yıkım ekibine 24 Haziran'da 'dur' diyecektir.. Şahlanış için, kalıcı istikrar için, kalkınma için vakit Türkiye vakti diyoruz. Milletimizden aldığımız enerji ile yılmadan geleceğin Türkiye'sini inşa etmek için çalışacağız.

Ülkemizin bekası için tarihi bir birlikteliktir. Cumhur ittifakı tek millet, tek devlet, tek vatan, tek bayrak demektir. 24 Haziran seçimleri Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin tam olarak yürürlüğe gireceği seçimlerdir. Pazar günü ülkemize kurulan tezgahları boşa çıkarma günüdür. Türkiye'yi dünyanın 10 büyük ekonomisinden biri haline getirmek için imza atma günüdür. İnşallah 24 Haziran'da taşeron terör örgütlerine, vatanımızı bölmek isteyenlere, topraklarımıza göz dikenlere, irademize pranga vurmaya çalışanlara bir kez daha başaramayacaklarını sandıkta göstereceğiz.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2018, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195