Title of a News Article

Özcan'dan davet...

Özcan'dan davet...
banner206
 Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan yarın Şanlıurfa'ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingine Şanlıurfalıları davet etti. 

Yaklaşan 24 Haziran seçimleri öncesi Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan kent merkezi ve kırsalda önemli temaslarda bulundu. Özcan, yarın ki miting öncesi hemşehrilerimizi saat 14.00 de ki mitinge bekliyoruz. Dünya lideri Cumhurbaşkanımız burada önemli mesajlar verecektir"dedi.

AK ADAY ÖZCAN, MAHALLE TOPLANTISINDA VATANDAŞLARA SESLENDİ
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili adayı Halil Özcan seçim çalışmalarına devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaş gezisi gerçekleştiren AK Aday Özcan diğer yandan ise mahalle toplantılarında Kanaat Önderleri, Muhtarlar ve vatandaşlar ile bir araya gelerek 24 Haziran seçimleri için destek çağrısında bulunuyor.

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimleri öncesinde AK Aday Halil Özcan, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini gerçekleştirirken diğer yandan ise her gün farklı bir mahallede, mahalle toplantılarına katılarak 24 Haziran seçimleri için vatandaşlardan destek istiyor.

Eyyübiye Belediyesi meclis üyesi  Abdülkadir Akbaş'ın ev sahipliğinde Yakubiye mahallesinde düzenlenen mahalle toplantısına katılan AK Aday Özcan, " Şuanda tüm Belediyelerimiz, Teşkilat üyelerimiz ve meclis üyelerimiz ile birlikte sahada birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz, yaptığımız bu çalışmaların meyvesini Allah'ın izniyle 24 Haziran da vatandaşlarımızın desteği ile almış olacağız" dedi.

Özcan, 24 Haziran Seçimleri Geçmiş Seçim Farklı Olacaktır

24 Haziran seçimlerinin geçmiş seçimlerden farklı olacağının altını çizen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Halil Özcan, "Gerçekleştirdiğimiz mahalle toplantısında bulunan hemşerilerimizin biliyoruz ki hepimiz AK Partiliyiz ama bizim sadece birbirimizi ağırlamak ile kalmamalıyız bizim AK Parti kadroları olarak asli görevimiz 24 saat çalışmak bunun yanında da AK Dava gönül vermiş siz değerli hemşerilerimize de çok önemli görevler düşüyor şu unutulmamalı ki 24 Haziran seçimleri geçmiş tüm seçimlerden farklı olarak Ülkenin var olma ile yok olma seçimidir. Çünkü normal şartlarda bir araya gelme olasılığı dahi olmayan şer odakları eğer bir araya gelmişse ve tek bir hedefleri var ise oda liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ise bizim liderimize ülkemize sahip çıkmamız ve şer odaklarına fırsat vermemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.


Eyyübiye Belediyesi meclis üyesi  Abdulkadir Akbaş'ın ev sahipliğinde Yakubiye mahallesinde düzenlenen mahalle toplantısına AK Aday Halil Özcan'ın yanı sıra; AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı İbrahim Toru, AK Parti Şanlıurfa Eski İl Başkanları Abdulkadir Kol, Cuma Ağaç, AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç, Eyyübiye Belediye Meclis Üyeleri Yusuf Mert, Ahmet Toprak, partililer, Yakubiye mahalle muhtarı Yakup Akbaş, ve yüzlerce vatandaş katıldı.  

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2018, 18:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142