Title of a News Article

Özcan:' Hedefimiz 2023'

.

Özcan:' Hedefimiz 2023'
banner206

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, yazılı bir açıklama yaparak 1 Kasım seçimlerini değerlendirdi. Şanlıurfa’nın merkez Eyyübiye, Harran ve Akçakale ilçelerinde partisi adına oldukça yüksek oy almayı başaran Milletvekili Halil Özcan’  Aziz milletimiz tarihi öneme sahip 26. Dönem Milletvekilliği seçimini büyük bir olgunluk ve demokrasi kültürüyle taçlandırarak, Türkiye’nin birleştirici gücü olan AK Parti’yi bir kez daha tek başına iktidara taşımıştır.’dedi.

Bölgesel sorunların arttığı, ulusal ve uluslararası birçok problemin beklediği bu tarihsel süreç, herkese farklı görevler ve sorumluluklar yüklemekte olduğunu ifade eden Özcan, açıklamasında şunları kaydetti’ AK Parti olarak, 7 Haziran seçimlerinde halkımızın bizlere vermiş olduğu mesajı anladık. Bundan sonraki çalışmalarımızı ilk günkü aşkla ve heyecanla daha özverili bir şekilde arttırarak devam ettireceğiz. Ülkemize ve milletimize hizmet etme yolunda verdiğiniz güçlü desteğe minnettarız.

Güveninize ve inancınıza layık olabilmek, gelecek kuşaklarımıza daha refah bir Türkiye bırakmak için çok daha fazla çalışmamız gerektiğinin farkındayız. Hiçbir ayrım gözetmeden; hizmet etmeye, refah seviyesini yükseltmeye ve özgürlüklerin önündeki tüm engelleri kaldırmaya devam edeceğiz. Cenab-ı Hakkın izni ve aziz milletimizin teveccühü, duası ve desteğiyle Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yıldönümü olan 2023 hedeflerine yürüdüğümüz bu kutlu yolda, milletçe hep birlikte ele ele vererek aşamayacağımız zorluk ve çözemeyeceğimiz meselemiz yoktur.

Bu vesileyle gecesini gündüzüne katarak çalışan başta teşkilat mensuplarımıza, dava arkadaşlarımıza ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen tüm hemşerilerimize gönülden teşekkür ediyor, Cenab-ı Hakkın bizleri mahcup etmemesi temennisi ve dualarıyla selam ve saygılarımı sunuyorum.

Öte yandan Milletvekil Özcan, dün Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz'u makamında ziyaret ederek elde edilen başarıdan dolayı kutladı. 

 

 

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2015, 15:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195