Title of a News Article

Özcan kimleri ziyaret etti...

.

Özcan kimleri ziyaret etti...
banner206

 Özcan uğramadığı Köy kalmadı. Bayram tatili boyunca kırsal köyleri gezen Özcan bugün sabah çok sayıda daha köy  ve kanaat önderine ziyaretlerde bulundu. 

Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Halil Özcan bayram tatilini seçmenleri gezerek geçiriyor. TBMM'de bayram tatili için verilen arayın bir çok Milletvekili sahil bölgelerinde geçirmeyi tercih ederken  Ak Parti Şanlıurfa milletvekillerinden bazıları seçim bölgelerinde halkla iç içe olmaya devam ediyorlar. 
Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Halil Özcan bayram tatilinin tamamını Şanlıurfa’da geçiriyor. Bugün sabah İlk olarak Fitit Aşiretinin ileri gelenlerinden İbrahim Taşkın'ı ve Taşkın köylülerini ziyaret eden Özcan burada Ak Partinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi köylülerin sorunlarını dinledi. 
Milletvekili Özcan daha sonra  Uğurlu mahalle muhtarı Ahmet Çetindag, Ozanlar Köy muhtarı Salih Ovacin, İsa Cekcek, Parapara köy halkı,  Kanaat önderi İbrahim Büyükaslan ve Suriyeli Şeyh Haznevi 'yı ziyaret ederek bayramlaştı. 
Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Halil Özcan bir süre önce kutsal topraklar da Umre ziyareti yapan Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan’ıziyaret ederek tebrik etti.










Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2016, 13:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195