Title of a News Article

Özcan mesaj yayımladı

Özcan mesaj yayımladı
banner206
 Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili TBMM idare amiri Halil Özcan, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Meclis idare amirliğine seçilmesinden dolayı aptal sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Özcan şu ifadelere yer verdi 
TEŞEKKÜR MESAJI 16.07.2018
Tarafıma tevdi edilen TBMM İdari Amirliği görevinde güvenini ve desteğini esirgemeyen başta Genel Başkanımız ve  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Grup Başkanvekillerimize, üyesi olmaktan onur ve şeref duyduğum AK Partimizin Milletvekillerine ve bu kutlu davada şahsımı hiçbir zaman yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerime canı gönülden ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  

TBMM İdari Amiri olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Şanlıurfa'mıza ve Ülkemize var gücümle hizmet etmeye devam edeceğim.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle birlikte oluşan yeni kabinemizin ve TBMM’de oluşan yeni yönetimin Ülkemize, Milletimize ve tüm İslam Âlemine hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden diliyorum.

Yeni görevim nedeniyle tebrik etmek için ziyaretime gelen, telefonla arayan, sosyal medyadan sevincini paylaşan tüm dostlarıma çok teşekkür ediyor, yoğunluk nedeniyle telefonlarına cevap veremediğim gönüldaşlarımdan af diliyorum. Selam ve saygılarımla.

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2018, 01:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
okuyucu
okuyucu - 6 yıl Önce

Meclis idare amirliğine seçilmesinden dolayı aptal sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Özcan şu ifadelere yer verdi burda yanlış yazılmış APTAL yazmışsınız

SIRADAKİ HABER

banner195