Title of a News Article

Özyavuz'dan çarpıcı iddia...

Özyavuz'dan çarpıcı iddia...
banner206
 MHP Milletvekili adayı İbrahim Özyavuz, seçim öncesi bazı ayak oyunlarının sahnelendiğini iddia etti. 
Partisinin Bozova ilçesinde düzenlenen seçim bürosu açılışına katılan MHP Şanlıurfa Milletvekili adayı İbrahim Özyavuz, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak yaşanan bazı gelişmeleri değerlendirdi.

işte MHP Şanlıurfa Milletvekili adayı Özyavuz'un O açıklaması 
Kumpaslarını Boşa Çıkarmaya Var mısınız? 
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı  adayı Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli tarafından "Cumhur" İttifakında mutabakat sağlanmış ve biz MHP Şanlıurfa il teşkilatı olarak ta partilerimiz arasında sağlanan bu uzlaşıya sadık kalacağımızı alenen beyan etmiştik. Dün verdiği sözünden bir adım dahi geri atmayan teşkilatımız, 24 Haziran genel seçimlerinde sandığa gidecek ve sağlanan mutabakat doğrultusunda tercihini AK Parti'den yana değil, Sn.  Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığından yana kullanacaktır. MHP seçmeni Cumhurbaşkanlığı için mührünü Sn. Erdoğan lehinde kullanırken, parlamento yani milletvekili seçimleri için özüne dönecek ve oyunu pusulada ki MHP logosuna basacaktır. 
Ülküdaşlarım, Harran ve Akçakale'de oluşturulmak istenen kirli algılarla seçmen üzerinde hakimiyet kurulmak istenmekte ve  MHP'nin yara alması hesaplanmaktadır. Aslında bu algının oluşmasına yol açan asıl sebep, AK Parti listesi oluşturulurken bizzat bize karşı düşünülen bir kumpasın sonucudur. Evet, son günlerde düzenlediğimiz gezilerde bu senaryoyu ve oyuncularını yakından tanımaya başladık.
Benim Harran, Akçakale ve diğer bölge seçmenlerimizden bir ricam olacak. Sizler bize karşı düzenlenen bu kumpası boşa çıkaracak ve  ellerinde patlatacak güçtesiniz. Bakan, belediye başkanları ve diğer adaylar bölgemizi mekan tutmuş durumdadır. Tek amaçları vardır, MHP'nin önünde sur örmek ve meclise gitmemizi engellemek. 
Dostlarım, kardeşlerim, ülküdaşlarım bizlere karşı sahneye alınan bu kumpası bu senaryoyu tersine çevirmeye ve MHP'yi bölgede şahlandırmaya var mısınız?

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2018, 03:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet çimen
ahmet çimen - 6 yıl Önce

ağzınla kuş tutsanda milletvekili olamayacaksın ibraham ağa

SIRADAKİ HABER

banner195