Title of a News Article

Pakdemirli duyurdu...

Pakdemirli duyurdu...
banner206

Turşu tankında dans eden şahıs yakalandı 

bir turşu fabrikasında çekildiği öne sürülen görüntülerle ilgili bugün yeni bir gelişme yaşandı.

Olayın ardından Viranşehir Kaymakamlığı, ilçede turşu fabrikası olmadığını açıklayarak, görüntüleri yalanladı. Şanlıurfa il Tarım Müdürü Murat Çakmaklı, şahsın yakalanması için çok çaba harcadı.

Sosyal medyada da oldukça tepki çeken görüntülerin ardından Tarım ve Orman Bakanlığı ekipleri harekete geçti.

Yapılan çalışmanın ardından turşu fabrikasının Manisa'nın Turgutlu ilçesinde olduğu belirlenirken, skandal görüntülere neden olan A.G. isimli şahsın ise Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde ikamet ettiği belirlendi.

PAKDEMİRLİ DUYURDU

Konuyla ilgili olarak A.G. isimli Viranşehir'deki evinde gözaltına alınırken, Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

"Basın ve yayın organları ile sosyal medyada infial yaratan, turşu işletmesindeki uygunsuz görüntülere sebep olan A.G. isimli şahıs, ikametgahı olan Urfa Viranşehir’de gözaltına alınmıştır. Konuyu açıklığa kavuşturan Ankara, Şanlıurfa ve Manisa emniyetimize teşekkür ediyorum.

Manisa İl Müdürlüğü Gıda Kontrol görevlilerimizin de yoğun çalışması sonucu Manisa Turgutlu’da faaliyet gösteren İşletme mühürlenmiş, idari para cezası uygulanmıştır. Şahıs hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2021, 17:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195