Title of a News Article

Plaketi hak etti...

Plaketi hak etti...
banner206

 Başkan Özyavuz’a Teşekkür Plaketi

Şanlıurfa’nın Harran İlçesi’nde Suriyeli sığınmacılar için kurulan 10 bin kişi kapasiteli konteyner kentin kurulmasında gösterdiği destek ve yardımlar nedeniyle Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz’a plaket verildi. 
Suriye’deki iç savaştan kaçıp Türkiye sığınan Suriyeli mülteciler için Harran sınırları içinde 310 dönüm alana kurulan konteyner kentte yaşam sürerken, kentin yapımında emeği geçenler de unutulmadı. Harran Konteyner Kenti İdaresince yaptırılan teşekkür plaketi, Harran Kaymakamı Temel Ayca tarafından Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz’a verildi.
Özyavuz’a plaket verilen buluşmada, Harran Kaymakamı Temel Ayca ile birlikte Garnizon komutanı Yüzbaşı Murat Uyanık, Kamp Müdürü İbrahim Kızıl ve kamp idarecileri de yer aldı. Kaymakam Temel Ayca, konteyner kentin kurulmasında sağladığı destek ve yardımları nedeniyle Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz’u kutlarken, kamp idarecileri de teşekkürlerini bildirdi. 
SURİYELİLERE YARDIM, İNSANLIK BORCU
 Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, belediye olarak kısıtlı imkanlara rağmen hem Harran’ın sorunlarının çözümünde, hem de çeşitli kurumlarca kendilerinden yardım istenilen konularda ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi. Konteyner kent için hizmetlerinin devam ettiğini vurgulayan Özyavuz, “Burada kalmakta olan Suriyeli kardeşlerimize yardımı bir insanlık borcu olarak değerlendiriyoruz. İlçe bazındaki hizmetlerimizi de Harran’ın en ücra köşelerine kadar sürdürüyoruz. Amacımız Harran’da girilmedik yol, sokak bırakmamak ve ilçemizi modern bir kent haline dönüştürmektir.” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2016, 08:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195