Title of a News Article

Sıkmadık el bırakmadı...

Sıkmadık el bırakmadı...
banner206

 Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Kasım Gülpınar, kırsal kesimde sıkmadık el bırakmadı.   Seçmenlerle bir araya gelen Gülpınar "1 Kasım inşallah bölgemizde yeniden huzur ve kardeşlik ortamının sağlandığı gün olacak'dedi. 

Hafta sonunu Siverek ilçesine bağlı , Güzelyurt,Taşlıtela,Mesra,Kırsıvya,Asiçayır,Elmacık,Kavaklıdere  Yağızlı,Çerkez,Subastı,Alanyurt,ŞehitCafer,Başbuk,Kırsal Mahallelerini Ak Parti Siverek ilçe Başkanı İlhan Çelik, Belediye Meclis üyeleri ve Haliliye ilçe yönetim kurulu üyesi Berat Karaca ile birlikte ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet  Kasım Gülpınar, seçmenden destek istedi. Siverek ilçesinde sıkmadık el bırakmayan ve  her kese ulaşmaya çalışan  Gülpınar, ziyaret ettiği köylerde sorunlarını dinledi.

AK Parti iktidarları döneminde ekonomi, eğitim ve sağlık alanlarında yapılan icraatları anlatan Gülpınar, "Yapmamız gereken daha çok şeyler var. Önümüzdeki dönemde  bölgemizin huzur ve refahını en üst seviyeye çıkarmalıyız, Çünkü bizim bir geçmişimiz, bir tarihimiz, bir birikimimiz var. Bundan dolayı 'yaparız' diyoruz. "Çok çalışmalı, uğraşmalı, didinmeli, gayret etmeliyiz" "7 Haziran'da biz dersimiz aldık. Yeniden geldik yola çıkıyoruz, dün nasıl 'Bismillah' diyerek başlamışsak bugün  yine ‘ Bismillah’ diyerek yola devam edeceğiz, Halkımız bölgemizde oynanan oyunları  çok iyi biliyor ve bu oyunu bozacaktır’dedi.

Gülpınar ve beraberinde ki partililer daha sonra Siverek ilçe merkezinde bulunan esnafı ziyaret etti.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2015, 13:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195