Title of a News Article

Siverek herkesi şaşırttı...

.

Siverek herkesi şaşırttı...
banner206
Ak Partinin Şanlıurfa'da elde ettiği başarıda en çok payı bulunan Siverek ilçesinde büyük sevinç var. Şanlıurfa'da Ak Partinin ilçeler bazında en oyunu artıran Siverek ilçesinde elde edilen başarı konuşuluyor.
bir önceki seçim olan 7 Haziran'da %33.7 lik oranla 32.188 oy alan Ak Parti Siverek ilçesinde bu kez oy oranını beklentilerin çok üzerinde artırdı. %24.1'lik oranla bu kez % 57.8'le 56.990 oy alan Ak parti en yakın rakibi olan HDP'ye 24.802 oy fark attı. 7 Haziran'da HDP'den 9.209 oy fark yiyen Ak Partinin bu seçimde oy sayısını 24.802 artırması Şanlıurfa'da özellikle Ak aprti teşkilatları ve  Milletvekili adaylarını memnun ederken tün anket şirketlerinide yanıltmış oldu.  AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Kasım Gülpınar'ın elde edilen başarının  baş aktörü olarak gösterilirken, Siverek ilçesinde bulunan Bucak, İzol,Kırvar, Acem, ve diğer aşiretlerin tercihlerini AK Partiden yana kullanması başarıyı beraberinde getirdiği ifade ediliyor. 

Yaklaşık 100 bin seçmenin oy kullandığı Siverek ilçesinde elde edilen % 57.8'lik başarının ardından Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili  Mehmet Kasım Gülpınar'ı bir kez daha ön plana çıkardı. 7 Haziran seçimlerinde Siverek ilçesinde alınan yenilgi sonrası bazı kesimler tarafından eleştirilen Gülpınar'ın 1 Kasım seçimlerinde elde ettiği başarı O'nu birkez daha Ak Partililerin gönlünü kazanmasını sağladı.

Öte yandan n  partisinin ilçe Başkanı İlhan Çelik ile birlikte bugün ilçe esnafını gezen ve esnafa teşkküre eden Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, ' 1 kasım seçimlerinde kazanan Türkiye olmuştur. Siverek ilçesi Ak Partiye gönülden destek verdi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, inşallah siverek ilçemize daha iyi hizmetleri getirmeye devam edeceğiz'dedi. 

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2015, 14:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195