Title of a News Article

Topluca parti değiştirdiler...

Topluca parti değiştirdiler...
banner206
 Harran'da AK Parti'ye katılım
Harran ilçesine bağlı Gözcü Mahallesinde  Cümeyle aşiretine bağlı HAYAŞME ailesi Harran belediye başkanı Mehmet Özyavuz, Ak Parti Harran ilçe başkanı Mahmut Özyavuz, Meclis Üyeleri Ahmet Boğa ve Mustafa Çakır STK temsilcileri, Muhtarlar, Kanaat önderleri  ve Partililerin katılımıyla toplu bir şekilde MHP’den AK Parti’ye geçiş yaptılar.
AK Parti’ye geçiş programında Merhum kör Kemal’in yeğeni Kadir Altunboğa’nın verdiği yemekte bir araya gelen aşiret mensupları, ülkemizin selameti için liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kurucusu olduğu AK Partiye geçmiş bulunmaktayız. Bizi yolumuzdan hiçbir güç geri döndüremez, Harran belediye başkanımız Sayın Mehmet Özyavuz ile birlikte bu yolda yürüyeceğiz. Dediler. 

Harran belediye başkanı Mehmet Özyavuz burada yaptığı konuşmada, kentin, bölgenin ve ülkenin daha çok gelişmesi için 24 Haziran'da yapılacak seçimlerin önemini anlattı.
AK Parti olarak Türkiye'de hiç kimse arasında ayrım yapmadıklarına dikkati çeken Özyavuz, birlik ve beraberlik içinde ülkenin kalkınması için çalışmaya gayret ettiklerini bildirdi.
AK Parti’ye geçiş programında Merhum kör Kemal’in yeğeni Kadir Altunboğa davetlilere yöresel yemekler ikram etti.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2018, 22:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
pelin su
pelin su - 6 yıl Önce

cok güzel

Kemal
Kemal - 6 yıl Önce

Çok doğru ve yerinde bir karar alınmış ,ve ayrıca hayesme ailesinden bir birey olmak ayrı bir gurur kattı ...

SIRADAKİ HABER

banner195