Title of a News Article

Turan'dan Belediye Başkanlarına kötü haber...

Turan'dan Belediye Başkanlarına kötü haber...
banner206
 

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 3 dönem belediye başkanlığı yapanlara seslendi: "3 dönemi bitiren arkadaşlarımız ‘aday olmuyorum’ desin"

Grup Başkanvekili Bülent Turan, yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. 3 dönem belediye başkanlığı koltuğunda oturan AK Partililere çağrı yaptı: "3 dönemi bitiren arkadaşlarımız ‘aday olmuyorum’ desin"

AK Parti'nin yerel seçimler için takvimi henüz belli olmadı. Aday adaylığı için başvuruların henüz başlamadığı AK Parti’de, Grup Başkanvekili Bülent Turan 3 dönem uyarısı yaptı.

TRT Haber'e konuşan Turan, “Ben isterim ki 3 dönem bitiren tüm arkadaşlarımız desinler ki genel merkezimize ‘ben 3 dönem yaptım aday olmuyorum kardeşim.’ Bunu yapsın bunu bekleriz. Tüm 3 dönemlik arkadaşlarımız, ben çok iyi çalıştım, çok iş yaptım ama 40 yaşında başkan olduysam 55 oldum, 60 oldum desinler genel merkezimizi rahatlasınlar.” dedi.

Turan şunları söyledi:

“Genel merkez baktı, şu ilçelerde, bu ilde 3 dönem olmuş ama hala sana ihtiyacımız var, halk seni çok seviyor, sen olmazsan biz giremeyiz burada diyorsa istisnai olarak genel merkezimiz ‘sen sen devam et’ desin. Kural 3 dönemlik arkadaşlarımızın izin alması olsun, istisna genel merkez talimatı gereği olsun.”
yenişafak.com.tr

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2018, 13:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195