Title of a News Article

Türkiye’nin birlik beraberliğini oluşturdular…

Türkiye’nin birlik beraberliğini oluşturdular…
banner206

Memleketçi ve Sanayici İş Adamları Derneği Genel Merkezi, bugün Başkent Ankara’da gerçekleşen coşkulu törenle faaliyete girdi.

Şanlıurfalı İş Adamı Feridun Öncel’in başkanlığında 2014 yılında oluşumu sağlanan Memleketçi ve Sanayici İş Adamları Derneği Misiad, yurt genelinde şube sayılarını birbir çoğaltarak kısa bir sürede adından söz ettirmeyi başardı.

Genel merkezi Ankara olan Misiad, bugün coşkulu ve yoğun bir teveccühle yeni binasıyla hizmete girdi.

“Milli ekonomi, güçlü Türkiye” hedefiyle 2014 yılında kurulan MİSİAD, iş dünyasına farklı bir heyecan ve soluk getirdi, getirmeye de devam ediyor. Kısa sürede üye sayısını artıran Misiad Derneği, açılış yapılan yeni Genel Merkez binasıyla faaliyetlerini daha da geliştirmeyi hedefliyor.

MİSİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı Feridun Öncel tarafından yürütülen, Divan Kurulu ise Altuğ Çankaya, Tayyar Onur,  Seyhan Koçak, Bilgehan Okumuş , Meriç Ekin Kılıç , Kürşat Ergün, Kemal Aykaç, Halit Zorba, Emine Öngen, Huriye Özener,  Asım Bölükbaşı, Mustafa İltekin, Ercan Taban ve Abdullah Erkan isimlerinden oluşturuyor. 

Büyük bir coşku ve ilgi ile hizmete giren Misiad Genel Merkez binasının açılışına Şanlıurfa eski Milletvekili Dr. Abdulkerim Gök, Şanlıurfa’nın tanınmış bazı iş adamları ve Misiad’ın yurt genelinde oluşturulmuş şube başkanları ve üyeleri katıldı.

Misiad binasının yeni bahçesinde açılış kokteyli esnasında katılım sağlayan misafirlere meşhur Bayramoğlu et Döneri, çiğ köfte ve tatlı ikram edildi. 

Dernek Genel Başkanı Feridun Öncel’in yaptığı açıklamada,

“MİSİAD, birliğin, dirliğin, iriliğin adı olup aynı zamanda hiçbir müessesenin devamı, gölgesi olmamak şartıyla, icazetsiz ve bağımsız, bağlantısız yepyeni bir kuruluşa koyduğumuz addır. Vatana aşkı, Millete sevdanın, Devlete saygının varoluş halidir. Emeğin sömürülmediği bir dünyayı arzu ettiğini söylemekle kalmayan, bunu şahsi iş hayatına uygulayan inanmış insanların yeni adresidir. İnanmış gönüllülerin gönül seferberliğine başladığı yerdir.” dedi.

Öncel, kuruluş hedeflerini de şu sözlerle açıkladı.

“MİSİAD, geçmiş ile geleceği birbirine bağlayan fedakarlık köprüsüdür. Hayra, hizmete, refaha, huzura gönül dostlarına davetin simgesidir.

Bütün iktisat mesaimizden yegâne amaç memleketi yükseltmek gayesidir.

Mukaddesatlarımız her türlü ticaretin üstündedir.

Yüce Türk Devletinin bekası ve âli menfaatleri çalışmalarımızın sebebidir.

Ticaretimizin örfi ahiliktir. Anadolu’yu  Vatan eden Ahilik kültürünü bugüne yansıyan iz düşümü takipçisi varisidir ve bu nedenledir ki ahilik ilkeleri ilkelerimizdir.

“Hak ile sabır dileyip bize gelen bizdendir. Akıl ve ahlak ile çalışıp bizi geçen bizdendir.” Düsturuyla buluşanların kapısıdır.

İki yıl gibi kısa sürede Türkiye’de 60, yurt dışında 20 şube sayısına ulaşan MİSİAD bunun ile kalmayıp  Ülkemizde İktisadi hayata genç soluklar getirecek geleceğimizin teminatı gençlerimizi bir çatıda toplayan “Genç MİSİAD” tı, Kadın Girişimcilerimizi buluşturan “Kadın Girişimciler Platformunu” , Dört farklı branşta mücadele veren “Memleket Spor Kulubünü”, Dünya Akademisyenleri buluşturan “MİSİAD Akademi” yi,  yeni stratejilerle Ülkemizi ileriye götürecek “Türk Güvenlik ve Strateji Merkezi” ni  ve  Memleketçi Ticaret Portalını Ülkemize kazandırmıştır.

Yeni dönemde tüm yurtta işadamlarıyla buluşmanın planlarını yapıyor.

MİSİAD’ın yeni Genel Merkez binası yoğun katılım ile Mesnevi Sokak No:33 Ayrancı-Çankaya/ANKARA adresinde açılarak hizmete girdi.

 

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2017, 16:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195