Title of a News Article

Üç ilçe tamam...

Üç ilçe tamam...
banner206
Ak Parti Şanlıurfa ilçe Belediye Başkan adaylarının belirleme süreci devam ederken, üç ilçenin adaylarının belli olduğu öğrenildi.

Alınan bilgilere Ak Partili Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ile yola devam kararı, Birecik ilçesinde ise emekli Bürokrat Av.Mehmet Açar ise aday gösterileceğine kesin gözle bakılıyor. 
Urfastar editörlerinin aldığı kulis bilgilerine göre, diğer mevcut Başkanlar hakkında anket çalışmalarının yapılacağı, özellikle Haliliye, Eyyübiye ve Karaköprü ilçelerinde ise en az üç isim üzerinde anket çalışmalarına dahil edilmesine karar verildiği, ilçe adaylarının ise Aralık ayının ikinci haftasında açıklanması bekleniliyor. 

Öte yandan, BŞB adayı gösterilen Zeynel Abidin Beyazgül ve il Başkanı Bahattin Yıldız ile ilçe Başkanları geçtiğimiz hafta Ak parti genel merkezinde , Seçim işleri Başkan yardımcısı Halil Özyolcu, Yerel yönetimler Yardımcısı Salih Fırat ve Teşkilat işleri Başkan yardımcısı Azmi Ekinci'nin yer aldığı komisyona aday adayları hakkında görüş bildirdikleri öğrenildi. 


Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2018, 20:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142