Title of a News Article

Ünal erken seçim sorularını yanıtladı

Ünal erken seçim sorularını yanıtladı
banner206

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Kemal Kılıçdaroğlu'nun erken seçim ile ilgili sözlerini değerlendirdi. Gündemlerinde böyle bir konunun olmadığını dile getiren Ünall, "Türkiye 2023'te zamanı geldiğinde seçime gidecektir" değerlendirmesinde bulundu.

Ünal, "Kemal Kılıçdaroğlu'na baktığımda gördüğüm bir şey var. Kendiyle, yaşadıklarıyla yüzleşmekten kaçan ve sürekli başkasını konuşan bir profil görüyorum. 18 seçim kaybetmiş, asla özeleştiri yapmamış, koltuğuna yapışmış, çaresizlikle yüzleşmemiş bir adam görüyorum. Recep Tayyip Erdoğan'a baktığımdaysa gerçek üzerinden siyaset yapan, yaşadıklarıyla yüzleşen, Suriyeli çocukları anlatırken siyasi çıkarları düşünmeyen bir Recep Tayyip Erdoğan.

Yenilen pehlivan güreşe doymaz. Pehlivan daha yenilir yenilmez hemen kalkar dermiş ki hadi bir daha güreşelim. Kemal Kılıçdaroğlu yenilmeye doymadığı için her seçimden bir iki ay sonra hadi bir daha güreşelim moduna giriyor. Türkiye 2023'te, zamanı geldiğinde seçime gidecektir. Biz anketlerde soruyoruz. CHP'li seçmenin bile CHP'nin Türkiye'yi yönetme noktasında ciddi endişesi var"

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195