Title of a News Article

Urfa'da bir tek O konuşuluyor...

FARUK ÇELİK URFA’DA HEYECAN YARATTI

Urfa'da bir tek O konuşuluyor...
banner206


Ak Parti’nin milletvekili aday sıralamasında ilk sırada yer alan Faruk Çelik, aday listelerinin açıklandığı 18 Eylül tarihinden beri Urfa siyasetine adeta yeniden damga vurdu.

7 Haziran seçim sonuçları Ak Parti teşkilatında adeta soğuk duş yapmış ve herkes birbirini suçlamaya başlamıştı. Faruk Çelik’in ilk sıradan aday gösterilmesi il teşkilatında dağınıklığı ortadan kaldırmışa benziyor.

Teşkilatta kiminle konuşsanız yüzler gülüyor ve birlik bütünlük vurgusu yapıyor.

Bayramın üçüncü günü Şanlıurfa’ya gelen Faruk Çelik’in yoğun ilgiyle karşılanmış olması rakip partileri de etkilemişe benziyor.

Ayağının tozuyla Hacı Bekir’de binlerce kişiye hitap eden Bakan Faruk Çelik, asıl sürprizi pazar günü Siverek ziyaretiyle yaptı.

Urfa basınına da yansıdığı gibi Çelik, bu ziyaretlerinde, bölgenin en önemli aşiret ileri gelenleriyle görüşmeler yaptı.

Bu görüşmeler Şanlıurfa siyasetinde büyük etki yaptı.

Kulislerden edinilen bilgilere göre, bu ziyaretlerin ardından pek çok önemli ismin Faruk Çelik ile görüşmek için temasa geçtiği öğrenildi.

Ak Parti kaynaklarından yansıyanlara göre Bakan Çelik, yeri ve zamanı geldiğinde, Urfa’nın geleceği ve huzuru için herkesle görüşecek. 

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2015, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195