Title of a News Article

Urfa İnsiyatifi EVET'e davet etti

16 Nisan günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Sistemi oylaması öncesi Şanlıurfa’da seçim heyecanını aratmayan görüntüler yaşanıyor. Urfa insiyatifi tarafından açılan Evet bürosu yoğun ilgi gördü. 

Türkiye'nin gündeminde olan 16 Nisan Referandumunda gün yaklaştıkça Evet oyları yükselmeye devam ediyor. Şanlıurfa'da da halkın gönlü Evet'ten yana görünüyor. AK Parti ve MHP cephesi Evet için kolları sıvarken, Urfa'da milletvekilleri belediye başkanları ve parti temsilcileri ve STK temsilcileri Evet oyunu arttırabilmek için sokak sokak gezmeye devam ediyor.

Urfa insiyatifi de bu gruplardan birisi. İş Adamı Ali Delioğlu da, bu akşam Evet seçim bürosunu açarak 16 Nisan referandumuna Evet dediklerini açıkladılar. 

İpekyol caddesinde açılan Evet seçim bürosuna Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti merkez ilçe başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2017, 22:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195