Title of a News Article

Urfa'ya geldiler...

Urfa'ya geldiler...
banner206
 Bazı inceleme ve değerlendirmelerde bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Erhan Gülveren, Jandarma Genel Komutanlığı Asayiş Başkanı Tümgeneral Fuat Güney, İller İdaresi Genel Müdürü İlker Gündüzöz, İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanları Önder Bozkurt ve Ahmet Adanur, İller İdaresi Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Ramazan Pektaş ile birlikte Şanlıurfa Valiliğini ziyaret etti.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin tarafından karşılanan Muhterem İnce, Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra beraberindeki heyetle birlikte Valilik makamında ağırlandı.

Makamdaki kısa görüşmenin ardından Valilik toplantı salonuna geçen heyet, Vali Erin, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı ve İl Emniyet Müdürünün katılımı ile gerçekleşen güvenlik toplantısına katıldı.

 Bakan Yardımıcısı Muhterem İnce Heyetin toplantıdan sonra Akçakale ilçesine geçerek, Akçakale Kaymakamlığını ziyaret ederrk ardından Akçakale Hudut Hattında ve Hudut Komutanlığında kurulan solar aydınlatma sistemlerini inceledi. İnce ve heyet sonra Ankara’ya hareket edeceği bildirildi.


Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2018, 18:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195