Title of a News Article

Urfalı adaya tam destek...

.

Urfalı adaya tam destek...
banner206
 Ak Parti’nin Gaziantep’te Milletvekili adayı gösterdiği aslen Şanlıurfalı olan Abdülkadir Yüksel’e destek artarak devam ediyor. Kalabalık toplantılarla tüm kesimlere ulaşmayı başaran Yüksel’e bir destekte Kızıl Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kızıl’dan geldi. Kızıl, ‘’Tüm hemşerilerimizin desteğiyle Yüksel’i meclise göndereceğiz.’’ dedi.

7 Haziran seçimlerinde Ak Parti’den milletvekili aday adayı olan Mehmet Kızıl, Ak Parti’nin Şanlıurfalı adayı Abdülkadir Yüksel’e tam destek verdiklerini açıkladı. Yazılı bir açıklama yapan Mehmet Kızıl, ‘’Gaziantep farklı bir nüfusların birlikte yaşadığı bir şehir. Bu farklı nüfusların mecliste temsil edilmesi adına Ak Parti çok doğru bir strateji ortaya koydu. Aslen Şanlıurfalı olan Abdülkadir Yüksel’i aday gösterdi. Gaziantep’te bulunan Şanlıurfalılar adaylarına sahip çıktılar. Temsilde adalet sağlandı.’’ Dedi.

‘’HEPİMİZ KARDEŞİZ, BİRİZ VE BERABERİZ’’

Gaziantep’te çok sayıda Şanlıurfalı’nın bulunduğunu belirten Mehmet Kızıl, ‘’Gaziantep Türkiye’de model bir şehirdir. Barışça yaşamayı, kardeşçe paylaşmayı ve birlikte başarmayı görmek isteyenler hep Gaziantep’i örnek almıştır. Gaziantep bir çekim merkezi ve farklı illerden farklı kültürleri içinde bulunduruyor. Bu kesimlerin tek eksiği temsilde adaletti. Bu seçimde bununda sağlandığını düşünüyorum. Aslen Şanlıurfalı olan Abdülkadir Yüksel milletvekili adayı gösterildi. Ak Parti’nin bu siyasi anlayışının karşılığını göreceğini tahmin ediyorum’’ diye konuştu.

YÜKSEL BİRİKİMLİ VE TECRÜBELİ BİR SİYASETÇİDİR

Ak Parti Milletvekili adayı Abdülkadir Yüksel’i uzun yıllardır tanıdığını ve çok farklı bir siyasi anlayışa sahip olduğunu belirten Kızıl, ‘’Gaziantep gerçekten halkın yanında olmayı, halkın içerisinde kalmayı tercih eden bir siyasetçi kazandı. Sayın Yüksel’i çok yakından tanıyorum. Hem yakın akrbamız hem de her zaman takdir ettiğimiz bir şahsiyettir. Kendine olan desteğimiz akrabamız olduğu için değil, siyasei duruşuna ve tecrübesine inandığımız içindir.  Daha önce belediye başkanlığı yaptı. Hiçbir şaibeye bulaşmadı. Siyasette çok engin bir tecrübesi var. Gaziantep ve bölge siyasetini çok iyi biliyor ve bunlarla ilgili çözümler üretebilecek bir isimdir. Yüksel’in aday olması tabi Gaziantep’te bulunan Şanlıurfalı hemşerilerimizi de heyecanlandırdı. Kendisini desteklerimizle meclise göndereceğiz’’ İfadelerini kullandı.

BARIŞ VE KARDEŞLİK KAZANSIN

Açıklamasının devamında 1 Kasım genel seçimleri için kısa bir değerlendirme yapan Mehmet Kızıl, şunları söyledi: ‘’Ülkemiz kritik bir süreçten geçiyor. Bu dönemde birlik ve beraberliğimizi artırmalıyız. Hiçbir seçim, hiçbir makam ve sandıktan çıkacak hiçbir sonuç insan hayatından önemli değildir. Biz olaya böyle bakıyoruz. Sağduyu ile hareket etmeliyiz. Toplumsal huzurumuzu korumaya büyük özen göstermeliyiz. 1 Kasım genel seçimi bu açıdan büyük önem taşıyor. Sonuç ne olursa olsun, barış ve kardeşlik kazansın, ülkemiz kazansın. En büyük temennimiz budur.’’ 
Kyn:Gaziantep Güneş 

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2015, 19:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195