Title of a News Article

Urfanın sorunları bu masada konuşuluyor...

.

Urfanın sorunları bu masada konuşuluyor...
banner206

Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik esnaf temsilcileri ile bir araya gelerek Urfanın sorunlarını dinliyor. 
Nevali otelde yapılan Şanlıurfa esnaf Birliği toplantısında esnafın ve Urfanın önemli konuları ele alınıyor. Vali Güngör Azim Tuna, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ile birlikte esnaf temsilcileri ile bir araya gelen Bakan Çelik sorunları tek tek nokta etti.

Şanlıurfa esnaf sanatkâr odaları birlik Başkanı Şefik Bakay açılış konuşmasını yaptı. Şanlıurfa'nın Alt Yapı, Sağlık Terör olaylarını ve esnafın Toki sorunlarını dile getirdi. Bakay'ın ardından Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna bir selamlama konuşması yaptı. Sık sık esnaf ile bir araya geldigini ifade eden Vali Tuna,  Urfanın terörle anılmasının esnafı ve Turizmi olumsuz etkiledi, el birliğiyle Urfanın daha huzurlu daha yaşanabilinir olması için daha fazla çalışacagız" dedi.
Vali Tuna’nın konuşmasının ardından, esnaf odaları Başkanları sorunlarını anlatmaya çalıştılar. 

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2016, 10:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Takipçi
Takipçi - 7 yıl Önce

Merak ediyorum bunlar Urfa'nın hangi sorununu çözdü ;Urfada sağlık,eğitim ,ulaşım ve belediyecilik sorunları hala duruyor bunlar neyi çözmüş Allah bilir

SIRADAKİ HABER

banner195