Title of a News Article

Vali Erin AK Parti heyetini ağırladı

Vali Erin AK Parti heyetini ağırladı
banner206
 AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve teşkilat yönetim kurulu üyeleri Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’i ziyaret ederek tebriklerini ilettiler.
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in AK Parti teşkilat yönetim kurulu üyeleriyle tanışmasından sonra AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Teşkilat olarak uzun süredir önemli çalışmalar yaptıklarını kaydeden Beyazgül, Türkiye’nin çok kritik zamanlarında mitingler yaptıklarını, seçimlerde hep başarı sağladıklarını ifade ederek, “Tabi en önemli pay halkımızın desteği. Yine bu dönem içerisinde, haktan, hukuktan ve hukukun üstünlüğünden yana bir tavır sergiledik. Dönüşümün, gelişimin hep adaletten ve kalkınmadan yana olması için gayretlerimiz oldu. Gelen bürokrat kardeşlerimiz de hep destek sağladı, aynı düşünceyi paylaştılar. Bundan dolayı da çok bahtiyarız” diyerek, Vali Abdullah Erin’in göreve gelmesinin de hayırlı çalışmalara vesile olmasını diledi.

Şanlıurfa gibi mübarek bir şehirde görev yapıyor olmaktan duyduğu onuru ifade eden Vali Erin, “Böyle büyük bir sorumluluğu bize güvenerek tevdi eden Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere hükümetimize minnet ve şükran duygularımı iletmek istiyorum” dedi.

Vali Erin: Şanlıurfa’daki Sorumluluğumuzun Farkındayız

Şanlıurfa’da sorumluluğunun büyük olduğunun farkında olduğunun altını çizen Vali Erin, bir başka sorumluluğunun da bölgenin insanı olarak üstlenmiş olduğunu, bölgedeki yöneticilerin en azından bir kısmının bölgeden olmasını öğrencilik yıllarında da geçmiş görevlerinde arzuladığını ifade etti.

“Özal ile başlayan, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile devam eden milletin kendini yönetme, idare etme imkân ve fırsatının tanındığı bu dönemde Mardin’li biri olarak Güneydoğunun en önemli şehrine; haydi size veriyoruz, seçilmişler de oradan, atanmışlar da oradan. Teşkilatlarıyla, siyasi partileriyle, milletvekilleriyle memlekete, millete, vatana, bayrağa layık bir yönetim tarzını ortaya koyun diyerek bu fırsatı tanımış oldular. Bu açıdan da hükümetimize ve Cumhurbaşkanımıza teşekkür etmek gerekiyor” dedi.

Vali Erin, konuşmasına şöyle devam etti:

“Hem Cenab-ı Allah’a karşı mahcup olmamak, hem bizi buralara layık gören devlet büyüklerimize karşı hakkıyla görevimizi ifa etmek hem de bu bölgede yaşayan ve vatanına, bayrağına bağlılığından zerre kadar şüphe duymadığım aziz milletimize karşı mahcup olmadan bir kamu hizmetini ortaya koymamız gerekiyor. Birkaç gündür yoğun şekilde ziyaretçilerimiz oluyor. Hepsinde söylediğim belli başlı bazı hususlar var. Bunları siz de takip etmişsinizdir. Tekrar gibi oluyor ama daha önce görev yaptığımız yerlerde de istişareler, fikir alışverişleri olmuştur. Telefonlar açılır, sorulur. Mutlaka sormuşsunuzdur. Tam bir katılımcılığı esas alan bir yönetim anlayışımız var. Hep birlikte toplumun sosyal ve ekonomik olarak kalkınması, refah düzeyinin artırılmasına yönelik bütün çalışmalarda sizlerle birlikte, mutlaka istişareli bir şekilde görevimizi yürütmeye çalışacağız.”

Haktan, hukuktan, adaletten şaşmama ilkesini bütün işlerin başına koyacaklarını belirten Vali Erin, tüm bunların üzerinde olanın ise Allah’ın rızası olduğunu kaydederek, “Gerisi laf-u güzaftır. Kendinizi ona göre ayarlayın. Kendinizi ona karşı sorumlu ve yükümlü ve hissettiğiniz zaman diğer her şey zaten dizayn içerisinde ortaya çıkacaktır” diyerek, AK Parti heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Cevheri: Ziyadesiyle Memnun Olduk

Bugüne kadar AK Parti teşkilatı ve milletvekilleri olarak çok önemli hizmetlerde bulunduklarını ifade eden Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri de, “Ama asıl sevindiğimiz, yıllardır özlemimiz olan buydu. Bölge insanının bölgede idarecilik yapması, halka dokunması, devletle milleti barıştırması bizim en büyük idealimiz ve hedefimizdi. Sizin şahsınızda bizi görmek bizi ziyadesiyle memnun kılmıştır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2017, 14:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142