Title of a News Article

Yalçınkaya, Dur Durak Bilmiyor

Yalçınkaya, Dur Durak Bilmiyor
banner206

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, 23 Haziran'da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi dolayısıyla İstanbul'daki Akçakaleliler ile bir araya geldi. Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım için destek isteyen Başkan Yalçınkaya, Akçakale'de yaptığı ve yapacağı çalışmalar ile ilgili de fikir alışverişinde bulundu.

İstanbul Yenibosna'da İstanbul Akçakaleliler Derneğini ziyaret eden Başkan Mehmet Yalçınkaya, burada hemşehrileri ile kucaklaştı. Akçakale'nin yıllardır bekleyen sorunlarına neşter vurduklarını ve Akçakale'yi kısa sürede parmakla gösterilecek bir ilçe yapma yolunda çalıştıklarını anlatan Başkan Yalçınkaya, 23 Haziran'da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için de millete hizmet için Binali Yıldırım'a sahip çıkılması gerektiğinin öneminden bahsetti.

Metropol şehir İstanbul'a tecrübesi ile yenilikler katacağına inandığı Binali Yıldırım için İstanbul'daki tüm Akçakaliler'in kenetlenmesi gerektiğini anlatan Başkan Yalçınkaya, seçimin galibinin AK Parti olacağına inandıklarını söyledi.

Başkan Yalçınkaya, ev sahipliklerinden dolayı hemşehrilerine de teşekkür ederek, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"İstanbul'daki Akçakaleli hemşehrilerimizle bir araya gelerek, 23 Haziran'da yapılacak seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Binali Yıldırım için destek istedik. İlgi, alaka ve misafirperverliklerinden dolayı tüm Akçakaleli hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195