Title of a News Article

Yavuz'dan çağrı

.

Yavuz'dan çağrı
banner206

AK Parti Suruç İlçe Başkanı Mehmet Yavuz “Üç Aylar ve Regaip Kandili” Kutlama Mesajı yayınladı.

Başkan Yavuz Regaip Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında; Üç ayların başlangıcı, Ramazan Ayının habercisi olan Regaip Kandilini sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularını daha ön planda tutulması gerektiğini belirtti. 
AK Parti Suruç İlçe Başkanı Mehmet Yavuz mesajında; “Yüce RABBİM’izin yarattığı mukaddes zamanlardan birisi de; “Üç Aylar” dediğimiz kameri aylardan “Recep, Şaban ve Ramazan” aylarıdır. Bu mukaddes aylar, aynı zamanda mübarek gecelerle doludur. 
Şefkat, yardımlaşma ve dayanışma hislerinin doruk noktaya ulaştığı, Merhamet, hayır ve iyiliklerin arttığı, manevi duyguların yoğunluk kazandığı, bir zaman dilimi olan bu ayların başlangıcı Regaip Kandiline ulaşmış bulunuyoruz. 
Müslümanlar için tövbe etmenin, manevi arınma ve kendini yenilemenin müjdecisi olan Regaip kandilinde kendimizi sorgulamaya ve dinin manevi ikliminde gönül huzuru, istikamet ve öz güven kazanmaya, ihtiraslarımızı dizginleyip menfaat ve çekişmelerden uzak kalmaya ihtiyacımız daha da artmaktadır. 
Öyleyse bu mübarek zaman dilimini fırsat bilerek, Yüce Dinimizin bizden istediği, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına gayret göstermeliyiz. 
Bu duygu ve düşüncelerle başta Şanlıurfa ve Suruçlu hemşerilerim olmak üzere tüm İslam Âleminin Üç Ayların ilk kandili olan Regaip Kandilini en kalbi duygularım ile kutlar, tüm İslam alemine barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ederim” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2016, 18:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195