Title of a News Article

Yeni Baro Başkanı ilk avukatlık ruhsatını Eyüpoğlu'na verdi

Yeni Baro Başkanı ilk avukatlık ruhsatını Eyüpoğlu'na verdi
banner206

Şanlıurfa Barosunda yeni Avukatların heyecanı yaşandı. 

Ticaret Borsası meclis Başkanı iş adamı  Ömer Eyüpoğlu'nun oğlu Osman Eyüpoğlu, bitirmiş olduğu hukuk bölümü sonucunda stajını tamamlayarak bugün resmi olarak avukatlık görevine başladı.

Türkiye Barolar Birliği Şanlıurfa Barosu Başkanı Av. Ahmet Tüysüz'ün cübbesini giydirdiği anlarda, Eyüpoğlu ailesi, avukat olan oğulları Osman Eyüpoğlu'nu yalnız bırakmadılar.

Türkiye Barolar Birliği Şanlıurfa Baro Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen törene Baro Başkanı Av. Ahmet Tüysüz ev sahipliği yaptı. Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, Baro Yöneticileri, çok sayıda avukat ve Eyüpoğlu Ailesi ile yakınları katıldı.

Cübbe giydirme ve avukatlık ruhsatı verme töreninde duygulu anlar yaşandı. Yeni evli olan ve bugün itibariyle resmi olarak avukatlık görevine başlayan 26 yaşındaki Osman Eyüpoğlu’nun cübbesini Baro Başkanı Av. Ahmet Tüysüz giydirdi. Çiçeği burnunda Avukat Osman Eyüpoğlu’nun Avukatlık ruhsatını Av. İbrahim Bülent Kendirci verirken, rozetini ise eşi Çiğdem Kendirci yakasına takan isim oldu.

Cübbe giydirme, ruhsat verme ve rozet takılması sonrası kısa bir açıklama yapan Şanlıurfa Baro Başkanı Av. Ahmet Tüysüz, yeni avukat olan Osman Eyüpoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi.

Ayakta alkışlandı...

Heyecanlı olduğu gözlemlenen Av. Osman Eyüpoğlu, Baro Başkanı Tüysüz’ün nazik daveti üzerine konuşma yapması adına sahneye çağrıldı. Eyüpoğlu’nun sahneye çıktığı anlarda kendisini yalnız bırakmayan eşi ve ailesi ise duygulu anlar yaşadı. Genç avukat Osman Eyüpoğlu, kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan ailesine şükranlarını iletirken, Baro Başkanı Tüysüz ve İbrahim Bülent Kendirci ile eşleri Çiğdem Kendirci’ye vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür etti. Duygu dolu anların yaşandığı törende Eyüpoğlu ayakta alkışlandı.

Tören sonrası ailesi ve yakınlarıyla hatıra fotoğrafı çektiren Av. Osman Eyüpoğlu, tebrikleri kabul etti.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Baro Başkanlığına seçilen Av. Ahmet Tüysüz, kendisi adına ilk avukatlık ruhsatını Osman Eyüpoğlu’na vermiş oldu.

HABER: OSMAN KAYA

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2016, 13:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195