Title of a News Article

Yıldız istifa etti

Yıldız istifa etti
banner206

Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı Bahattin Yıldız görevinden istifa etti.

Yıldız sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi. 

"AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızla Yapmış Olduğumuz İstişareler Sonucu 7. Olağan Kongrede Aday Olmama Kararı Almış Bulunmaktayım. Bu Kutlu Yolda, Bu Hak Dava Yolunda Şanlıurfa'mızda Yapılacak Olan Kongreye Kadar Görevimin Başında Olup, Kongre İle Birlikte Görevi Başka Bir Dava Arkadaşımıza Devredeceğim.

Yola Çıktığımız İlk Andan İtibaren Dava Şuuruna Sıkı Sıkıya Bağlı Kalarak, Şanlıurfa'mızda Sıkılmadık El, Girilmedik Gönül Bırakmayacağız Şiarıyla Çalıştık. Ümmetin Umudu, Dünya Mazlumlarının Gür Sesi ve Milletimizin Hizmetkârı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Önderliğinde Girdiğimiz Her Seçimde Milletimizin Teveccühü İle Alnımızın Akıyla Çıktık. Yan Yana Gelmezlerin Yek Vücut Olduğu Seçimlerde Büyük Başarılar Elde Ettik. Vatandaşlarımızla Daima Biraraya Geldik, Onları Dinledik, Hasbihal Ettik. Esnaflarımızla Omuz Omuza Olduk. Sivil Toplum Kuruluşlarımızla Oda ve Dernek Kuruluşlarımızla Daima Fikir Alışverişinde Bulunduk. Şanlıurfa'mıza Hizmet İçin Tüm Kapıları Aşındırdık. Şanlıurfalı Hemşehrilerimiz Hizmetin Daima En İyisine Layıktır. Bizim İçin Her Fatiha Bir Başlangıçtır. Liderimizin Dediği Gibi; Bu Şarkı Burada Bitmez. Her Başlangıç Nasıl ki Bir Vedaya Gebe İse, Her Veda da Bir Başlangıca Gebedir. 

Cumhurbaşkanımızla Yol Yürümekten Her Daim Şeref Duydum. Bugün Nerede Bir Mazlum Varsa Yanı Başında Cumhurbaşkanımız Olmuştur, Nerede Bir Zulüm ve Haksızlık Olsa Karşısında Cumhurbaşkanımız Dimdik Durmuştur. Vizyonu, Misyonu ve Hizmet Anlayışıyla Siyaset Tarihimize Damga Vuran Cumhurbaşkanımız Sn. RECEP TAYYİP ERDOĞAN'ın Daima Emrinde Olacağım. Cumhurbaşkanımızın Riyasetinde Bir Nefer Olarak Mücadelesini Sürdürdüğümüz Hak Davamız sadece 18 Yıllık Bir Dava Değil, 1400 Yıl Önce Dünyayı Şereflendiren Efendimizin Ayak İzlerini Takip Ettiğimiz Bir Davadır.

Bugüne Kadar Bizlere Öncül Olan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN'a Bizlere Teveccühlerinden Dolayı Şükranlarımı ve Saygılarımı Sunuyorum. Yine Her Daim Bizlere Destek Olan Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan KANDEMİR'e Bölge Koordinatörümüz Abdullah AĞRALI'ya ve İl Koordinatörlerimize, MKYK Üyelerimize, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İlçe Belediye Başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza, Teşkilatlarımıza, Cumhur İttifakı Gönüldaşlarımıza ve AK Parti'mizin Kaderini Ülkemizin Kaderi Bilen Kadir Şinas Şanlıurfalı Hemşehrilerime Şükranlarımı Sunuyorum. Kamuoyuna Saygıyla"

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2021, 19:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142