Title of a News Article

Yıldız, Suruç'ta konuştu...

https://www.youtube.com/watch?v=N1v2F134zfQ&feature=youtu.be
 AK Parti MKYK Üyesi Yıldız Suruç'ta Seçim Bürosu Açtı

AK Parti MKYK üyesi ve Şanlıurfa Milletvekili adayı İbrahim Halil Yıldız seçim ofisi açıldı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayları İbrahim Halil Yıldız ve İsmail Tosun, Suruç da yoğun bir katılımla Seçim Bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardında AK Adaylar vatandaşlar ile sohbet edip talep ve sorunlarını dinledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayları İbrahim Halil Yıldız ve İsmail Tosun 27. Dönem Milletvekili aday tanıtım programının gerçekleşmesinin ardından sahaya inerek vatandaşların talep önerilerini dinlediler. AK Parti Suruç İlçe Başkanı Naif Bülbül ile birlikte ilçede bulunan esnafları ziyaret ederek 24 Haziran öncesinde Memleketin bekası için destek istediler. 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri nedeniyle yapılan aday tanıtım programının ardından Milletvekili adayları belirlenen ayrı bölgelerde esnaf ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyorlar. Her daim Suruç halkı ile iç içe olan ve vatandaşların sevgisini kazanmış olan AK Parti MKYK Üyesi ve Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Suruç'ta vatandaşlar ile biraya gelerek talep ve sorunlarını dinledi. AK Aday Yıldız, "Gençliğin adayı İsmail Tosun kardeşimle sizin desteğiniz ile Şanlıurfa'da ve Suruç'ta seçim çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz ve sizlerin desteğinize ihtiyacımız var" dedi. Yıldız, Suruç İçin Hayallerimiz Var

Suruç için hayalleri olduğunu belirten Yıldız, "Bizlerin de Suruç halkı gibi Suruç ile ilgili hayallerimiz var, projelerimiz var, yaptığımız ve yapacağımız hizmetler var şuana kadar Suruç ile ilgili bir çok projenin peşinden koştuk gerek alt yapı, üst yapı, içme suyu, duble yollarımız ile ilgili bir çok çalışma ve projemiz oldu. AK Parti hükümeti ile birlikte sulama projesi Suruç ilçemizin makus tarihine son verme noktasına gelmiştir, Ben Suruç halkı sayesinde milletvekili oldum. Büyükşehir Belediyemiz ve İller Bankası ile birlikte ilçemize içme suyu ve alt yapı ile ilgili ödenek ayırdık bunları düşündüğümde geçmiş dönem ile ilgili Suruç ilçesi ile ilgili projeler yapabildiğimi gördüm bu süre Suruç halkının mümkün mertebe ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık. Adaylık sürecinden sonra Suruç halkının desteği ve Şanlıurfa'nın talebi ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından bu göreve uygun görüldüm. Benimle birlikte Suruçlu genç kardeşim İsmail Tosunda bu göreve layık görüldü ve inşallah 24 seçiminden sonra birlikte Meclise gideceğiz" şeklinde konuştu.

Tosun, Şanlıurfa Gençliğinin Sesi Olacağım

AK Aday İsmail Tosun ise, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlere ve bana vermiş bu görevi layığı ile yerine getireceğime söz veriyorum. Şanlıurfa ve Suruç gençlerinin sesi olacağım" dedi.

Seçim Bürosunun açılışının ardından AK Adaylar İbrahim Halil Yıldız ve İsmail Tosun, AK Parti Suruç İlçe Başkanı Naif Bülbül ile birlikte ilçede bulunan esnafları ziyaret ederek 24 Haziran öncesinde düşüncelerini, taleplerini aldı, varsa sorunlarını da not alarak ilgililere ileteceğinin bilgisini verdiler.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2018, 14:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195