Title of a News Article

25 Bin atama için Bakan tarih verdi…

.

25 Bin atama için Bakan tarih verdi…
banner206

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "25 bine yakın stratejik personelin atamasının ilk adımı olarak ilan duyurusu yapıldı. 28 Şubat'ta noter huzurunda çekilişi yapılacak. Burada toplam bin 480 kişinin ataması yapılacak."

Olumsuz hava koşulları nedeniyle yolcuları arasında olduğu uçağın  Ağrı'yı pas geçmesi ve Erzurum'a mecburi iniş yapması üzerine, beraberinde AK  Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi ile kara yoluyla Ağrı'ya gelen Koca'yı, Ağrı  Devlet Hastanesi önünde Vali Süleyman Elban, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral  Cemil Lütfi Özkul, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, Ağrı İbrahim Çeçen  Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, İl Sağlık Müdürü Ali Bulut,  AK Parti İl Başkanı Abbas Aydın, AK Parti Belediye Başkan Adayı Savcı Sayan ile  kurum müdürleri ve sağlık çalışanları karşıladı.

Bakan Koca, Sağlık Bakanlığı tarafından teslim edilen 8 ambulanstan  birinin sürücü koltuğuna geçip, bir süre kontrol ettikten sonra hastanede  ziyaretlerde bulundu.

Servis ve polikliniklerde incelemelerde bulunan Koca, hastaları da  ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

 

28 ŞUBAT'TA ATAMALAR YAPILACAK

Fahrettin Koca, 85'inci Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası ilanı  detaylarıyla ilgili olarak ise şunları söyledi:

"2019'da pratisyen, aile hekimi, uzman hekim ve uzman diş hekimi olmak  üzere 25 bine yakın personel atamasının yapılacağını daha önce söylemiştim. 25  bine yakın stratejik personelin atamasının ilk adımı olarak ilan duyurusu  yapıldı. 28 Şubat'ta noter huzurunda çekilişi yapılacak. Burada toplam 1480  kişinin ataması yapılacak. Bunların 647'si pratisyen, 773'ü uzman ve ayrıca yan  dal uzman olarak da 58 kişinin ataması 28 Şubat itibarıyla yapılacak."

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2019, 20:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195