Title of a News Article

Artık O Doğumlar Urfa'da...

Artık O Doğumlar Urfa'da...
banner206
Hergün ilerleyen tıpta önemli bir gelişme daha yaşandı. Şanmed Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Op.Dr.Selda Demirel, en şiddetli olan doğum sancısıyla ilgili artık ağrısız sızısız bir doğum gerçekleştiğini açıkladı.  

Özel Şanmed Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Op.Dr.Selda Demirel, konuyla ile ilgili yaptığı açıklamada;Doğum ağrısı kendine has özellikleri olan çok yönlü bir ağrıdır ve genellikle çok şiddetlidir.

Günümüz anneleri artık çok şanslı!

Çünkü epidural doğum dediğimiz halk arasında prenses doğum olarak bilinen yöntem ile hastamızın bel bölgesine özel bir kateter ile anestezi uygulanmak olup hastanın belden aşağı bölgesi uyuşturulmaktadır .Bu yöntemin ne anneye nede bebeğe herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır.

Yine bu yöntem ile anne doğum sancılarından kurtulmakta,psikolojik olarak rahatlamakta,doğum sonu yorgunluk ve bitkinlikten kurtulmakta,yaklaşık 2 saat içerisinde yürüyebilmektedir. Bu yöntemin doğumdan korkan anne adaylarına büyük kolaylık sağladığını söyleyen Dr.Demirel ‘hastanemizde bu yöntemin sık kullanıldığını ve hastalarımızın gayet memnun olduğunu’ sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2017, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142