Title of a News Article

Bağımlılığa karşı pedal atma vakti!

.

Bağımlılığa karşı pedal atma vakti!
banner206

Şanlıurfa’nın öncü bisiklet topluğu olan ve gerek etkinliklerde bir çok özel günlerde pedal çeviren Urfasiklet-Şanlıurfa Bisiklet Topluluğu bu defa da Yeşilay Haftası olarak bağımlılığa karşı pedal çevirecekler.

Türkiye’nin 25 ilinde yarın eş zamanlı olarak saat 10.30’da start alacak. Şanlıurfa’da ise Yeşilay ve Urfasiklet’in ortaklaşa düzenlediği etkinlik ise yarın Havaş Durağından başlanarak Balıklıgöl’de son bulacağını belirtildi.

Urfasiklet yönetiminin yaptığı açıklamasında ise, 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanacak olan Yeşilay Haftası’nda tüm Türkiye ile birlikte Şanlıurfa Kentinde Yeşilay ve Urfasiklet ortaklığıyla bisiklet turu gerçekleşecek, bu güzel ve anlamlı etkinliğe sizleri sağlık için pedal çevirmeye davet ediyoruz. Bir asra yakın zamandır toplumun bağımlılıklarla ilgili farkındalığını artırmak amacıyla önleyici ve rehabilite edici, halk sağlığı ve savunuculuk çalışmalarını yürüten Yeşilay, 1-7 Mart tarihlerinde kutlanacak Yeşilay Haftası’nda Türkiye çapında binlerce kişinin katılımıyla bisiklet turu düzenleyecek.”

Ayrıca katılımcılar arasında yapılacak çekilişe 1 adet bisiklet hediye edilecektir.






Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2017, 12:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195