Title of a News Article

Bakan Koca müjdeyi verdi!

Bakan Koca müjdeyi verdi!
banner206

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsüyle ilgili 6 merkezde aşı çalışması yapıldığının müjdesini verdi.

Dünyada yapılan her türlü bilimsel çalışmayı da yakından takip ettiklerinin altını çizen Sağlık Bakanı Koca; “Hekimlerimiz ve bütün sağlık çalışanlarımız gerçekten muhteşem bir irade ve emek ortaya koyuyorlar. Virüse yakalanıp şehit olan meslektaşlarımız var, bir kez daha meslektaşlarıma Allah'tan rahmet diliyorum. Her birinin kaybı yürek yangınımız oldu.” Dedi.

Sözlerini sürdüren Bakan Koca; “Koronavirüsle mücadelenin arka planında neler yaşandığına temas etmek istiyorum. Her akşam halkımıza turkuaz yeşili fon üzerinde günlük gelişmeleri sunuyoruz. Hepimiz güzel gelişmelerin rakamlara yansıdığı bir tablo görmek istiyoruz. Halkımızın içini ferahlatacak bir tablo için her gün sahada destansı bir seferberlik ruhu ile çalışılıyor. Hekimlerimiz ve bütün sağlık çalışanlarımız gerçekten muhteşem bir irade ve emek ortaya koyuyorlar.” Diye konutu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195