Title of a News Article

Başkan Atilla sağlıkçıları ziyaret etti

Başkan Atilla sağlıkçıları ziyaret etti
banner206
 Başkan Atilla'dan Sağlık Çalışanlarına Ziyaret
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Tıp Bayramı dolayısıyla Ceylanpınar Devlet Hastanesini ziyaret ederek sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.
Hastaneyi gezen Başkan Atilla, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Müşahade odalarını tek te gezen başkan Atilla, sağlık çalışanlarıyla ayak üstü sohbet etti. Daha sonra Başhekimliğe geçen Başkan Atilla, burada Başhekim Uz. Dr. Yusuf Çetin'le sohbet etti. Hastanenin sorunlarını dinleyen Başkan Atilla, Ceylanpınar Devlet Hastanesinde çalışan sağlık personelinin zor şartlarda hizmet verdiğine dikkat çekti.
Burada gazetecilere açıklama yapan Başkan Atilla, hastane personelinin çok zor şartlarda fedakarca çalıştığını belirterek şunları söyledi: ""Devlet hastanemizi ziyaret ederek sağlık çalışanlarımızın tıp bayramını kutladık. Başhekimimizle hastane hakkında istişarelerde bulunduk. Gerçekten doktorluk mesleği fedekarlık mesleği. Bunu en iyi yaşayan da Ceylanpınar'dır. Hastanemizde görev yapan sağlık personelimiz çok zor şartlarda çalışıyorlar. Ceylanpınar'ın nüfusu Suriyeli mülteci kardeşlerimizle beraber yaklaşık 150 bin civarında. Bu kadar yüksek nüfuslu bir yerde 50 yataklı bir hastane ile hizmet verilmeye çalışılıyor. Günde yaklaşık 3 bin 500 kişiye sağlık hizmeti verilmeye çalışılıyor. Bu da büyük bir fedakarlık istiyor. Fedakarlık olmasa bu imkanlarla bu kadar hastaya bakmak mümkün değildir.  Fedakarlıklarından dolayı bütün sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum."
Hastane Başhekimi, Uz. Dr. Yusuf Çetin de başkan Atilla'nın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Bugünlerde bizleri hatırladıkları için, hastanemizi ziyaret ettiği için belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Zor şartlarda çalışırken başkanımızın gelip bizleri ziyaret etmesi bizim için manevi bir destek olmuştur." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2017, 23:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142