Title of a News Article

Bayramda uzman hekimler nöbet tutacak

.

Bayramda uzman hekimler nöbet tutacak
banner206

Sağlık-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı ve Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastane yöneticisi Uz Dr. Faruk Günak, sağlık çalışanları başta olmak üzere tüm Şanlıurfa halkının Ramazan bayramını kutlayarak, bayramda halkımıza hizmet edecek uzman hekimleri açıkladı.

Günak; Bayram süresince Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (Eyyubi’ye de ) 24 saat Acil serviste, Dâhiliye uzmanı, Genel Cerrahi Uzmanı, Ortopedi Uzmanı, Kardiyoloji Uzmanı, Çocuk Hastalıkları Uzmanı, Kadın Doğum Uzmanı, Anestezi Uzmanı, Acil Tıp Uzmanı görev yapacaktır.”

Günak; “Bu mübarek ay saygı ve sevgi ayıdır. Kalplerimizden sefil arzuların silinip atıldığı, insani duygularımızın ön plana çıktığı kardeşliğimizin pekiştiği, kırgınlık ve dargınlıkların unutulduğu huzur ve mutluluk ayıdır.  Oruç sayesinde birbirimizin halinden anlıyoruz, yoksulun, fakirin fukaranın çektiği sıkıntılar bu mübarek ayda daha iyi anlaşıyor ve verilen bütün nimetler ayrı bir kıymete biniyor, ramazan sayesinde kalplerimiz yumuşuyor.  Başlaması ile ayrı bir sevinç yaşadığımız ramazan ayının sonunda ramazan bayramını sevinçle karşılıyoruz. Birliğimizi bütünlüğümüzü pekiştiren, bizi biz yapan bayramlarımızdır.  Bayramlar milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, toplumlarda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği, inananların birbirlerine daha çok yaklaştığı ve daha çok değer verdiği, dargınlıkların ortadan kalktığı, kardeşlik ve dostluk duygularının kuvvetlendiği günlerdir. Ramazan Bayramının milletimizin mutluluğuna, İslam aleminin barış ve huzuruna, mazlumların kurtuluşuna, vesile olmasını diliyorum.

Değerli halkımızın ve çalışma arkadaşlarımın Mübarek Ramazan Bayramını tebrik eder, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2017, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142