Title of a News Article

Bingöl'de darp edilen doktorun tedavisi Urfa'da yapılıyor

Bingöl'de darp edilen doktorun tedavisi Urfa'da yapılıyor
banner206
HABER: UĞUR BUDAK 

Bingöl'ün Adaklı ilçesinde Entegre Hastanesinde görev yapan Urfalı Dr. Mehmet Aksu, hastane müdürü ve kardeşleri tarafından öldüresiye darp edildi. 

Hastane Müdürü Murat Becerikli ve kardeşleri tarafından sokak ortasında öldüresiye dövülen Urfalı Dr. Mehmet Aksu'nun can güvenliği nedeniyle Şanlıurfa'ya getirilerek tedavisine devam ediliyor. Balıklıgöl Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi bölümünde tedavi gören Dr. Aksu, dövüldüğü sokak ortasında bir ayağı kırıldı, vücudunun bir çok yerinde ise darp izleri ve şişlikler görüldü.

Sırtı dayak izleriyle dolu doktor rapor alamadı!

Sokak ortasında tekme tokat ve demir cisimlerle dövülen Urfalı Dr. Mehmet Aksu, kendi hastanesinde darp raporu alamadı. Acilde görev yapan Doktorun dövülen Aksu'nun vücudunda darp izlerini görmesine rağmen birileri tarafından rapor verilmemesi için kendisine göz dağı verildiği iddia edildi. 

Doktor Aksu Bingöl'den ayrılmak istemiyor


3 yıldır Adaklı Entegre hastanesinde başarılı bir şekilde görevini sürdüren Dr. Mehmet Aksu, ailesi tarafından bu olayın ardından tayin istemesini istedi. Dr. Aksu ise buna olumsuz cevap verdi. Buranın insanı da bizim Urfa insanı gibi hepsi çok iyi, ben burada durmazsam başkası durmazsa kim duracak dedi. 

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2014, 10:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
doktor
doktor - 10 yıl Önce

Doktora el uzatanlar cezasiz kalmamali....

SIRADAKİ HABER

banner195