Title of a News Article

Bir tek başvuran O!...

Bir tek başvuran O!...
banner206
Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumunun düzenlemiş olduğu ‘’Hemşirelikte Yenilikçi’’ yaklaşımlar projesi için Şanlıurfa’dan ilk ve tek başvuruyu Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanlarından Berat Şahin yaptı.

Yapılan proje de asıl amaç hemşire ve diğer sağlık personeli sayı yetersizliğinin göz önüne alınması ve bu kapsamda çözümler önerilmesi anlatıldı.

Proje Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışan 70 hemşire ve OSM Ortadoğu Hastanesinde çalışan 20 hemşire üzerinde yürütüldü.

Projenin içeriğinde ise, ülke genelinde hemşire sayısı yetersizliğini (Bu sayısal oranda eksiklik Urfa da biraz daha fazladır) dile getirmektir. Bir hemşire 4 hemşire iş yükünde çalışmaktadır. Kamu hastaneleri kurumunun düzenlediği proje yarışmasında bu proje ile tüm sorunların temeline inmeyi planlıyoruz. Hemşire sayısı yetersizliği giderildiği takdir de işleyiş hızlanacak, verimli bakım artacak ve hasta memnuniyeti ve çalışan personel memnuniyeti olağan bir şekilde artacaktır.

Projeyi Hazırlayan Berat Şahin; ‘Bu projeye destek veren Ş.urfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Sn Abdulkadir YETİŞGİN , Sağlık Bakım Hizm. Müdürü Sn Ferhat SARI, Eğitim hemşiresi Aysel doğan, hastanedeki meslektaşlarım ve osm Ortadoğu Hastanesi Yöneticileri Hemşirelik Direktörlüğü çalışanları ve OSM Ortadoğu Hemşire arkadaşlarıma teşekkür ederim’ İfadelerini Kullandı.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2014, 18:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195