Title of a News Article

Bülbül'den Lotus Hastanesiyle ilgili flaş açıklama

Şanlıurfa'da, bir yıl önce hizmete giren bugün, hem kalitesiyle hem de güçlü kadrosuyla adından söz ettiren Özel Lotus Hastanesi yönetim Kurulu Başkanı Bülent Aziz Bülbül, önemli açıklamalarda bulunarak, 1 yıl içerisinde gelinen noktanın kendilerini fazlasıyla mutlu olduğunu söyledi.

Karaköprü İlçesi Diyarbakır Yolu üzerinde hizmet veren Özel Lotus Hastanesi, bugünlerde sevinç üstüne sevinç yaşıyor. Tecrübeli uzman doktorların yer aldığı Lotus Hastanesi kadrosu açıldığı gün 8 doktorla hizmet verirken, aradan geçen bir yılın ardından bu sayı bugün 12 uzman doktorla Şanlıurfalılara hizmet veriyor.

Özel Lotus Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Aziz Bülbül, konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

"Bir yıldır burada Şanlıurfalı hemşerilerimize hizmet vermekteyiz. Geride bırakılan bir yıl içerisinde 300 bin hastaya bakılmış, 3 bin civarında hastaya operasyon yapılmıştır. Doğum olaylarında ise yaklaşık bin civarında bebek dünyaya gelmiştir. Şanlıurfalı hemşerilerimizin bizlere vermiş olduğu güvenden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Hastanemiz genel bir hastane olup, genel cerrahi, kadın doğum, Dahiliye, çocuk, KBB ve göz poliklinikleri olarak genel bir hastaneyiz. Daha önceleri Urfalı hemşerilerimizin şehir dışına çıkmak zorunda kalıyordu, bizlerde ileriye giderek Güneydoğu bölgesinde bulunmayan cihazları Şanlıurfamıza  kazandırdık. Bölge illerden hasta almaya başladık ve bu durum gerçekten de bizleri mutlu ediyor." dedi. 

Öte yandan geçtiğimiz Cumartesi akşamı, Hastanenin 1. yılı nedeniyle Hacı Bekir Sofrasında akşam yemeği yenilmişti. 

URFASTAR


Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2018, 15:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
afatsum
afatsum - 6 yıl Önce

Allah yolunuzu açık etsin başarılarınızın devamı niyetiyle

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142