Title of a News Article

Ceylanpınar’da bir ilke imza atıldı

Ceylanpınar’da bir ilke imza atıldı
banner206

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar Devlet Hastanesi'nde ilk kez kanser ameliyatı gerçekleştirildi.

Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne ilk kez kanser ameliyatı gerçekleştirildi. Dudak ağrısı ve boynunda bulunan kitleden dolayı hastaneye başvuran 45 yaşındaki Ali Varlı için hastane doktorları ameliyat kararı aldı. 4 cerrah ve diğer sağlık görevlileri 6 saatlik ameliyatta görev aldı. Başarılı geçen ameliyatta görev alan Hastane Baştabibi Op. Dr. Cem Güney Bülbüloğlu, “Bütün riskleri göz önüne alarak başarılı bir ameliyat gerçekleştirdik. Hastamızın sağlık durumu çok iyi. Böyle bir riskli ameliyatı başarı ile gerçekleştirdiğimiz çok mutluyuz. Ameliyatta görev alan tüm sağlık personellerimizi başarılarından dolayı kutluyorum. Birçok yenilik ile daha birçok başarıya imza atacağımızdan eminim” dedi.

Hastanın dudağındaki yara şikayeti üzerine kendisine başvurduğunu ifade eden K.B.B. Uzmanı Dr. Ahmet Doblan, “Hasta bize dudağındaki yara ve boyun kısmında bulunan kitle için bize başvurdu. Ameliyat için hasta bize güvendi, biz de doktor arkadaşlar olarak bir araya geldik ve hastamızı ameliyat etme karar aldık. Gerçek anlamda yapmış olduğumuz ameliyat Ceylanpınar şartları için büyük bir başarıydı biz de bu başarıyı elde ettiğimiz için mutluyuz” diye konuştu.

Ceylanpınar Devlet Hastanesi'nde zorlu bir ameliyat geçirdiğini ifade eden Ali Varlı, “Kendi ilçemde bulunan devlet hastanesinde böyle zorlu bir ameliyatın başarılı geçmesi beni oldukça memnun etti. Şu an sağlık durumum çok iyi. Ameliyatımda emeği geçen tüm doktorlara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2015, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195