Title of a News Article

Çok farklı bir merkezin açılışını yaptılar

Çok farklı bir merkezin açılışını yaptılar
banner206
 Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ilçe merkezinde faaliyete başlayan Diyet Merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa belediye başkan Atilla'nın yanı sıra İlçe Kaymakamı Ahmet Karatepe, Belediye Eski Başkanı Mehmet Sait Atilla, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Atilla, Diyetisyen Veysel Tavşan'a hayırlı olsun dileklerinde bulunurken burada yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Ceylanpınar'ımızın evlatlarından Veysel Tavşan kardeşimiz üniversitede diyetisyenliği bitirdi ve ilçemizde bir diyetisyen merkezi açtı. Biz de açılışa iştirak ettik. Allah hayırlı uğurlu etsin. İlçemizde ilk kez diyet merkezi açılıyor. İlçemiz için çok güzel bir hizmet oldu. Ceylanpınarlılara hayırlı uğurlu olsun."

Kaymakam Ahmet Karatepe ise ilçeye yeni bir hizmet daha geldiğini ifade ederek, "Sağlıklı yaşam çok önemli. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Böyle güzel bir yer açan kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Allah hayırlı ve bol kazançlar nasip etsin. İlçemize hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

Kurdele kesiminin ardından açılış duasını belediye Başkanı Menderes Atilla yaptı.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2017, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195